fbpx

Doftljus med sting från Baraljus – veckans webshop

ÄNTLIGEN är det hög tid för detta år 2014 första veckans webshop. Såklart har jag letat noga efter en riktig butikspärla att rivstarta med. Som en sann doftljus narkoman presenterar jag här stolt butik Baraljus.se en bortom underbar ljusshop som dessutom bara satsat på doftljus i ekologisk skepnad.

Jag brukar som ni vet ha dagens dekor crush men nu har jag en veckans webshop crush istället. Denna butik är verkligen varje doftljus fantast våta dröm! Så häng med in i ett väldoftande förtrollat land av doftljus från Baraljus…

Doftljus

doftljus ekologiska

doftljus 2

inredningsbloggare

Busy Bees doftljus-serie är något alldeles extra och de sticker ut i sina färgglada förpackningar. Hur glad blir man inte av de här läckra färgerna en gråtrist vinterdag. Busy Bee doftljus är handgjorda och serveras i vackra lantliga  glasburkar. Mmm, me like!

inredningsbloggar

soyaljus

Fresh Flame Factory doftljus är handgjorda, och står ut för sin härliga arom och design.

doftljus

Baraljus webshop säljer inte bara doftljus utan även ändra inredningsdetaljer. Brickbord + Doftljus = SANT.

doftljusen

inredningsblogg

De här vackra pastellfärgade ljushållarna finns bara hos Baraljus.se :)

dofljus

Doftljus från Baraljus: Veckans Webshop

Det känns så otroligt bra att få rekommendera Baraljus.se då ekologi och att värna om moder jord är något jag starkt brinner för (och såklart även för doftljusen :)

Butiken bjuder unikt på flera ekologiska doftljus märken som Busy Bee, Nimbus Candle och Fresh Flame Factory. Baraljus jobbar med mindre producenter för ljustillverkning, som bara tar fram de bästa ljusen med den allra bästa kvaliteten till kunden. Själva säger Baraljus:

Vår ambition är att erbjuda marknaden miljövänliga kvalitetsljus till ett överkomligt pris

Varför välja sojaljus istället för vanliga paraffinljus?

1. Paraffinljus har en större benägenhet att sota, vilket då avger kolväten. I en forskningrapport från 2009 visades att paraffinljus försämrar inomhusklimatet, speciellt om ljusen användes i små eller fuktiga utrymmen. Rapporten visade också att detta inte var fallet med ljus tillverkade av sojavax. Rök från parrafin har även påpekats som cancerframkallande.

2.  Sojavax är en förnybar miljövänlig produkt. Paraffin är en icke-förnyelsebar källa, vilket innebär att du bidrar till växthuseffekten om du använder paraffinljus

3. Brinntiden är betydligt längre hos sojavaxljus.

4. Det är mycket lättare att tvätta bort sojavax från möbler och bord, jämfört med både paraffin och stearin.

Baraljus och ljusogram

Baraljus butik har även “ljusogram”. Med ljusogram kan man ge bort doftljus enkelt via hemsidan. Du beställer ett härligt doftljus som present och de packar in det vackert och sänder till den adress du vill ge det till.

Så vill ni som mig tända ett ljus för miljön och samtidigt njuta av lyxig väldoft i vacker förpackning, bege er då fort som bara attan HIT.

Låt doftljusen brinna :)

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis