Distriktstandvården – En bra tandvårdklinik i Stockholm

(I samarbete med Distriktstandvården)

Letar ni en bra tandvårdsklinik i Stockholm? Då ska ni spana in dagens inlägg där jag tipsar om en riktigt bra tandklinik i Stockholm. Det där med att gå till tandläkaren drar många ut på allt för länge. Ofta leder det till onödigt dyra lagningar och i värsta fall rotfyllning. Jag har själv gjort rotfyllning och fyfasen vilken mardröm att gapa så länge. Sedan dess säger jag till alla att gå I TID till tandläkaren och kolla tänderna. Då slipper det bli dyrt och dessutom får man en fräsch rengöring på köpet.

Här tipsar jag om en bra tandvårdklinik i Stockholm vid namn Distriktstandvården som har öppet alla dagar och där man tom kan få tid snabbt samma dag.

Bra tandvårdklinik i Stockholm

Distriktstandvården i Stockholm är landets ledande kedja av tandvård med sina 23 kliniker runt om i Stockholm. Hos dem får man snabbt tandvårdstid utan långa jobbiga vänteköer. Distriktstandvården erbjuder allt från allmäntandvård som undersökningar och lagningar, till akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård Det går även att dela upp tandvårdspriset med Klarna och många sista minuten undersökningar till halva priset erbjuds på deras hemsida. På Distrikttandvårdens hemsida hittar ni även deras populära ”fråga tandläkaren” Där man enkelt kan maila en tandläkare med frågor om sina tänder och få snabbt proffsigt svar. På hemsidan går det även att boka sin favotandläkare snabbt och enkelt.

Jag har själv tandläkarskräck och vet därmed vikten av att komma till RÄTT tandläkare. Jag fick en hemsk tandläkare en gång som iskallt bara sa allt som va fel med mina tänder när jag redan var rädd. Detta var inte i Stockholm utan på en privat klinik här i Göteborg. Men sedan dess säger jag till alla att prova runt bland flera tandläkare tills ni hittat er personliga favodoktor. Distriktstandvården har så många tandläkare att ni garanterat kommer hitta en tandläkare ni gillar och kommer tillbaka till.

Jag hoppas ni går och undersöker era tänder nu asap, för kom ihåg rotfyllning är INTE kul :)

Fram för friskare tänder!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 184 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis