fbpx

Designkopior som alla har råd med

Denna tar jag upp fenomenet VOGA designkopior företaget som är både älskat och hatat. Deras replika möbler är så lika originalen att inte det mest tränade öga ser skillnad.

Det enda som skiljer sig markant är priset vilket gör att alla människor har råd att stoltsera med snygg design i vardagen

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Dags för lite Voga living :)

Designkopior

designermobler

Moderna designmöbler gör sig finfint ihop med gamla mer antika möbler som här ovan.

DESIGN FAVORITER

stolar

Här följer lite designerhistoria samt hur iden om företaget Voga föddes:

På 50 och 60-talet förgyllde Arne Jacobsen Stockholms och Köpenhamns vardagsrum med sina stilfulla klassiska dock dyra möbler. Medan hans designerkollega Hans J. Wegner skapade funktionalitet åt den stora massan som aldrig förr. I mitten av 70-talet såg de flesta vardagsrum mer ut som en designstudio eller konstgalleri, speciellt om man jämförde med utlandet.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Men tiderna ändrades snabbt och snart var designermöblerna i var mans hem så dyra att vanligt folk inte hade råd köpa dem längre. Det var dags att göra någonting åt det så att vanligt folk hade råd att fortsätta ha design hemma.

designmobler

Designkopior

LÄS MER: Så får ni ett lyxigt vardagsrum snabbt med rätt möbelval

Så föddes då iden att gör dyra möbler billigare och företaget Voga såg dagens ljus år 2008. Namnet Voga är hämtat från Italienskans ord för fashionable och in vogue. Perfekt för att sammanfatta det Voga står för tidlösa möbler som alltid kommer vara ”In vogue”

Inredningsvis står alltid för lyx till budgetpris och design med klass till var mans hem :)

SHOPPING FAVORITER

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis