Den perfekta fars dag presenten

Den perfekta Fars dag presenten

(I samarbete med Godisboxen.se)

Time flies! och det är snart Fars dag. Det är alltid svårt att köpa present till andra könet tycker jag. Men idag har jag ett supertips på en grym Farsdagspresent. Jag har själv testat få hemsänt en godisbox från företaget godisboxen.se Den va verkligen en jättefin present. Här ser ni vad jag fick i min box och jag har själv valt innehållet :)

Här har jag fått hem min godisbox! Den innehåller ljuvlig choklad, kryddor och Trisslotter. Den perfekta presenten till alla kön

På godisboxen.se hemsida kan man välja bland hundratals olika godisboxar. Man kan helt enkelt designa och sända en personlig box till sina nära och kära. Jag designade en box till en vän och man kunde få skriva ett personligt budskap inne i boxen, vilket var väldigt smart. Det är ju alltid lika kul få en present som gjorts med personlig omtanke.

Man kan även få boxar med trisslotter och biobiljetter mixade med godis. Detta är helt enkelt den perfekta Fars dag presenten. Jag menar vilken pappa gillar inte Fredagsmysa med choklad och trisslottskrap?

Ge far vad han vill ha!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024