fbpx

Den perfekta Fars dag presenten från Godisboxen.se

(I samarbete med Godisboxen.se)

Time flies! och det är snart Fars dag. Det är alltid svårt att köpa present till andra könet tycker jag. Men idag har jag ett supertips på en grym Farsdagspresent. Jag har själv testat få hemsänt en godisbox från företaget godisboxen.se Den va verkligen en jättefin present. Här ser ni vad jag fick i min box och jag har själv valt innehållet :)

Här har jag fått hem min godisbox! Den innehåller ljuvlig choklad, kryddor och Trisslotter. Den perfekta presenten till alla kön

På godisboxen.se hemsida kan man välja bland hundratals olika godisboxar. Man kan helt enkelt designa och sända en personlig box till sina nära och kära. Jag designade en box till en vän och man kunde få skriva ett personligt budskap inne i boxen, vilket var väldigt smart. Det är ju alltid lika kul få en present som gjorts med personlig omtanke.

Man kan även få boxar med trisslotter och biobiljetter mixade med godis. Detta är helt enkelt den perfekta Fars dag presenten. Jag menar vilken pappa gillar inte Fredagsmysa med choklad och trisslottskrap?

Ge far vad han vill ha!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis