Inspirationen från min ö-semester i Juni fortsätter, färger i blått som himmel och hav är det här. Hög tid helt enkelt för lite läcker Lexington inredning att sätta tänderna i !

Lexington inredning

Lexington inredning

 

porslin

lexington

Man kan ALDRIG få för mycket av klassisk Lexington inredning eller hur ?

prydnadskuddar

lexington

koksinredning

lexington

prydnadskuddar

Hm home har mycket Lexington inredning influerade kuddar fast billigt :)

sanggavel

Lexington inredning

Detta stilfulla hus tillhör ägaren av företaget Lexington, beläget i ett bostadsområde i soliga Marbella. Det är något med blå/vit inredning som gör mig på bra humör, det för tankarna till hav, sol, sommar och salta dopp i det blå. Lexington är ett företag som verkligen satt lilla Sverige på kartan rejält förutom jätten IKEA.

Lexingtons grundidé var att alla deras kollektioner ska vara inspirerade av den välbärgade amerikanska östkusten och då i synnerhet New England. Företaget öppnade i början av 2008 sin första klädbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm och har idag över 600 återförsäljare i ca. 20 länder.

För mig är Lexington en svensk kryddmix av stil, klass, lyx med en lätt smak av havssalt:)

Vad gillar ni Lexington inredning ???

Ha en härlig helg :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.