Inredningsdetaljer från Danska Mollegaarden

Dags för lite härliga inredningsdetaljer från vårt kära grannland Danmark. Detta pölsens förlorade land har inte koll på god mat men väl på hur man får snygg inredning.

Inredningsdetaljer

inredningsdetaljer (2)

 

Jag har en stor passion för Dansk inredning och Danska inredningsdetaljer då det är något färglatt, ljust och sorglöst över dansk dekor. Det kan kännas befriande att drunkna i sockersöta pastellkarameller som omväxling från bara vitt, vitt och vitt. Så häng med till landet av pölse och smorebrod nu kör vi…

inredningsblogg

prydnadskuddar

Underbara pastellfärgade inredningsdetaljer från Greengate har butik  Mollegaarden och den söta lilla termosen kommer jag att ha i väskan på årets första vårpicknick :)

porslin

overkast

ib-laursen-emaljeskilt-this-kitchen-never

koksinredning

Härligt pastellfärgad kökinredning från Greengate, gör baket sååå mycket roligare :)

barnrum inredning

Vissa saker är bara för söta för ord. De små Maleg-kaninerna gör mig lycklig och ni hittar ett stort sortiment av den HÄR.

Inredningsdetaljer

Dagens webshop är alltså Dansk, heter mollegaarden.dk och är en sann dröm för inredningsgalen köksfantast. Maken till välsortimenterad butik får man leta efter och även svenska märken finns på den danska dekormenyn. Maileg, IB Laursen, Green Gate och House Doctor är bara för att nämna några.

Mollegaarden bjuder på allt inom inredningsdetaljer man kan tänka sig för ett stylat hushåll, porslin, dukar, bakverktyg och även söta barnsaker. Själv är jag helt såld på de ursöta små Maileg-kaninerna, de är perfekta som gullig barngåva. Mollegaarden har även helt underbara kristallkronor som ni bara MÅSTE kolla in (och jag också:) Jag tror helt enkelt att Danskarna är ett strå vassare än vi i Sverige när det kommer till mat och hushållsartiklar.

Dagens webshop är något ni inte får missa och gör ni det går ni miste om det HÄR :)

Mollegaarden har just nu dessutom REA på ursöta märkesvaror såååå….Skynda fynda.

Ha nu en underbar dag, sötnosar :)

LOVE M

mollegaarden

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis