Dags för lite härliga inredningsdetaljer från vårt kära grannland Danmark. Detta pölsens förlorade land har inte koll på god mat men väl på hur man får snygg inredning.

Inredningsdetaljer

inredningsdetaljer (2)

 

Jag har en stor passion för Dansk inredning och Danska inredningsdetaljer då det är något färglatt, ljust och sorglöst över dansk dekor. Det kan kännas befriande att drunkna i sockersöta pastellkarameller som omväxling från bara vitt, vitt och vitt. Så häng med till landet av pölse och smorebrod nu kör vi…

inredningsblogg

prydnadskuddar

Underbara pastellfärgade inredningsdetaljer från Greengate har butik  Mollegaarden och den söta lilla termosen kommer jag att ha i väskan på årets första vårpicknick :)

porslin

overkast

ib-laursen-emaljeskilt-this-kitchen-never

koksinredning

Härligt pastellfärgad kökinredning från Greengate, gör baket sååå mycket roligare :)

barnrum inredning
Vissa saker är bara för söta för ord. De små Maleg-kaninerna gör mig lycklig och ni hittar ett stort sortiment av den HÄR.

Inredningsdetaljer

Dagens webshop är alltså Dansk, heter mollegaarden.dk och är en sann dröm för inredningsgalen köksfantast. Maken till välsortimenterad butik får man leta efter och även svenska märken finns på den danska dekormenyn. Maileg, IB Laursen, Green Gate och House Doctor är bara för att nämna några.

Mollegaarden bjuder på allt inom inredningsdetaljer man kan tänka sig för ett stylat hushåll, porslin, dukar, bakverktyg och även söta barnsaker. Själv är jag helt såld på de ursöta små Maileg-kaninerna, de är perfekta som gullig barngåva. Mollegaarden har även helt underbara kristallkronor som ni bara MÅSTE kolla in (och jag också:) Jag tror helt enkelt att Danskarna är ett strå vassare än vi i Sverige när det kommer till mat och hushållsartiklar.

Dagens webshop är något ni inte får missa och gör ni det går ni miste om det HÄR :)

Mollegaarden har just nu dessutom REA på ursöta märkesvaror såååå….Skynda fynda.

Ha nu en underbar dag, sötnosar :)

LOVE M

mollegaarden

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

12 Comments

 1. Hi Maria! Love this Danish webshop, I didnt know it of course, it got such nice stuff for kitchen! The first pic is so nice, a lovely decor! Kisses dear and happy Sunday! xo

 2. Go morron!
  Tack för din kommentar hos mig:)
  Visst slår de oss på fingrarna där, de är vassa när det kommer till inredning, danskarna!
  Åh, Nya Zeland, vilket spännande land, onekligen ett land jag skulle vilja åka till.
  Nyfikenheten gör att jag undrar vad det var som gjorde att du flyttade till Sverige? För det kan ju inte vara för vädrets skull iaf;)
  Ha en bra dag!
  Kram Anna

  • Hej Anna!

   Ursprungligen var det min tanke att bo här i Sverige i ett år. Jag tog tjänstledigt från mitt jobb som orkestermusiker för att ta ett utvecklingsår här i Göteborg – ’professional development’.

   Ett år blev alltså tre och jag sa upp mig från mitt jobb i NZ.

   Sen blev två år i Norge som vikarie, ett år på resefot i bl.a Österrike, Malta, Stockholm, Nya Zeeland. Ett år till i Stockholm, sen 3 år här igen i Göteborg.

   Vädret är onekligen trevligare på NZ – det har du rätt i!! Men jag trivs här i Norden ändå :)

 3. Hej!
  Men tack så mycket :) Du hade ju också en härlig blogg, väldigt bra smak precis i min smak med inredningen!! Så denna ska givetvis läggas till för mig! Kram

 4. Hello! that dining room is lovely and fresh, my favourite table cloth (: and the big urn for the plant is pretty fab too!

  xo Z

 5. Åh, jag har varit inne och spanat där flera gånger. Där skulle man lätt kunna shoppa ihjäl sig ;) Superfina saker!

  Tack för din rara kommentar inne hos mig :)

  Kram Anna

 6. Tack för din kommentar hos mig. Roligt att du gillar min blogg :) Tyvärr så har jag inte Bloglovin…

  Va mycket fint du visar, jag älskar dansk inredning!

  Kram Sara

 7. Hi Maria! Those items are so sweet and romantic and the dining table is so inviting! It is so inspiring!
  laura

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.