Denna LA lägenhet var bara en HET decor crush vid min första anblick! varför? Jo därför att den är sådär skönt relax och näst intill helt ostylad för foto. Jag är mäkta trött just nu på alla Svenska homestylade, photoshoppade, kliniska hem helt i svartvitt och med exakt samma klonade dekor. Jag menar blir folk inte trötta på att gå på visning och köpa samma stylade hem som ALLA andra med exakt likadant hem i stan?

Nej det är dags för en ostylad mottrend, där det naturliga, personliga och lagom färgstarka får sin väl behövda revansch!

Dagens dekor tour står som en stadig stilförebild.

Dekor tour

dekor

inredning små hem

inredning

Man kan nästan känna doften av Fransk lavendel oh lala….that`s chic :)

dekor tour

Hur skönt relax ser inte duschdraperiet ut med ena duschstång-kroken ur :)

dekor runda

dekor tips

Här sitter bloggare Rachel och skapar storverk via sin blogg That`s chic

inredningstips

Lägg märke till att mixern INTE är kliniskt diskad utan ser ut som den brukar hemma hos någon som inte är en perfekt robot-docka :)

liten lägenhet

LA hem

Bloggerskan Rachel i egen hög person med lika sköna cool stil som sin LA lya.

lägenhet tips

Se vilket obäddat och ruffsigt intryck sovrummet ger!

litet sovrum tips

Dekor

Denna härliga lilla LA lya tillhör den välkända LA mode bloggaren Rachel Nguyen som driver bloggen That`s chic. Detta är en ung person med drömmar om att köpa ett eget större hem. Men bor man i LA och inte är rik som ett troll får man ta det som finns på bomarknaden. Det blir då oftast ett litet hem där man får ha ett gott öga till förstorande inredning. Jag valde en visa en dekor tour hos Rachel för att både hon och hemmet är så jäkla charmiga helt enkelt.

Rachel har lyckats koka ihop en mixa av Ikea, French chic dekor och modernt LA fashion på samma gång. Det hon lyckats allra bäst med är att allt ser så jäkla coolt och relax ut att man genast vill besöka henne :)

10 rufsiga stilpoäng får dagens dekor tour av fröken Inredningsvis!

Vad gill

Real style is not perfection!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Har tänkt på samma sak! Blir inte folk trötta på alla stylade hem? Är det verkligen så man vil bo eller vill man bara leva i en dröm?
    Ha en skön söndag!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.