(Innehåller annonslänkar)

Dagens drömhem har jag valt ut direkt från de bästa kvarteren här i min stad Göteborg ! I denna stad finns verkligen många drömhem så det är svårt att välja men mitt favorit kvarter kommer alltid vara Linne och därifrån kommer dagens inlägg.

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

Drömhem

inredningsblogg

matsalsbord

hemmakontor

koksinredning

Inte bara drömhem utan även drömkök :)

koksbankar

basta inredningsblogg

sanggavel

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

hallmobler

barnrum

barntapeter

inredningstips

balkonginredning

balkonger

Drömhem

Denna Underbara våning ligger i min vackra hemstad Göteborg. Närmare bestämt i den mysiga stadsdelen Linnestaden, som jag starkt rekommenderar er ett besök till om ni besöker Göteborg. Våningen är dagens Drömhem pga. stooora ljusa ytor med härligt ljusinsläpp. Det som gör mig mest såld är att detta hem är otroligt välplanerat redan när det byggdes. Köket tex. är rena drömmen för alla matlagningsfantaster, med stora härliga ytor och mysig lantlig inredning.

Valet av tapeter i våningen är mycket passande då de speglar den romantiska, gamla atmosfären. Jag hade dock möblerat storarummet lite annorlunda, då jag har en annan inredningsstil. Utsikten är över en grön frodig innergård och de numer superkända Alvhem Interiör som granne gör att läget knappast kan bli bättre.

Dagens drömhem ger jag 8 av 10 och hoppas ni gillar lika mycket som jag :)

Hur ser ert ultimata drömboende ut..är det i staden eller på landet ???

Ha en skön vecka, sötnosar!

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Newport
9981 995 -50%
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

30 Comments

 1. love it Maria! such a fun apartment .. the sewing machine and the fireplace are perfectly suited for this home:) xxleslie

 2. Tack för din respons.
  Ska man satsa på ett mera neutralt utseende på bloggen som typ vit bakgrund.
  Jag brukar ju ändra mitt utseende lite på bloggen efter årstid och humör.
  Jag är nog egentligen inte ute efter att tjäna pengar på min blogg, utan för mig har det typ blivit lite mera som en dagbok där jag delar med mig av tankar och lite allt möjligt.
  Kram Linda

 3. Är människorna som bor i allt det där vita också alldeles vita? Vi kommer att skratta oss fördärvade över detta vita mode om några år. Det är verkligen fult, otrivsamt och totalt ointressant. Fast jag är ju medveten om att människan är ett flockdjur o gillar det andra gillar. Men ändå. Är det ingen som läser bloggar som den här (som det tycks finnas ett överflöd av) som tänker själv? Som har en egen personlig smak? Eller intresse av att utveckla en?

  Man blir lite mörkrädd…

 4. Svar: Ja jag har bloglovin, det finns en ikon i den högra spalten på min startsida om du vill följa mig :)

  Jag håller INTE med ovanstående. Att ha vitt i hemmet är samma sak som att tycka om någon annan färg eller stil. Det är ju upp till var och en! Och verkligen inte fult och ointressant. Jag älskar vitt och naturfärgat! Så ser mitt hem ut, och det är så jag inreder, målar om och fixar gamla möbler. Det är ljust och fräscht! Tror snarare det är personen som kommenterat som är en sur och bitter människa :)

 5. Hi Maria! Got a crush too on it now! What a nice and lovely decor! The apt looks beautiful, very light and refined, love the interiors!:) Kisses and hugs my dear, have a good week ahead! xo

 6. Underbart vackert! Jag älskar allt i hemmet!
  Det är så vitt, enkelt med en touch av lyx.

  Jag har lite svårt för de röriga hemmen. Det känns så smutsigt, men det kan ju också ha att göra med att jag måste se damm om det finns. Annars blir jag superstressad :D

  Kram
  Stoffe

 7. hello sweetie!
  Thanks a lot for visiting and commenting my blog. I really like yours – it’s quite interesting, full of inspirations and I really intend to explore it more thoroughly and with time! I totally identify myself with it. I’m your new follower now and would love you would care to join me at GFC !. Thanks a lot for your feedback.
  have a nice week
  kisses
  Aida Camilo
  from
  http://cottoncandy-peaches.blogspot.com/

 8. This is so beautiful! I’m loving how airy it feels! I can’t wait to visit Sweden one day!
  xo
  styleontheside.com

 9. How beautifully sunny. A great place for sewing. My ideal home? One in the country. One in the city!

 10. Alvhem har så många fina hem och bilder. Tack för din fina kommentar!!! Kram Nilla

 11. Oh wow…what a wonderful house – of course I love the neutral decor, and the nursery is adorable!!

 12. Hey dear.. you have such a wonderful blog.. I really loved the way you cover such cool and lovely things on your blog. And yes, ofcourse I am following you.

  lots of love..

 13. This is such a fresh, relaxing home and I especially like the first room – I’m a fan of mannequins as stylish decoration. The oudoor space is pretty too.

 14. trevligt :) Jag är norsk. Du får ha en super vecka du med! Hur skönt att ta på sig vårjackan.

 15. Mysigt! Mysigt!
  Tack för tipset! Skall besöka Linnestaden nästa gång jag besöker Göteborg. Är det något speciellt jag skall titta på där?

  Trevlig onsdag!
  Kram

 16. Beautifull blog. <3. – Hanna, rantahongassa.blogspot.fi

 17. I have always always always been in love with Scandinavian interior designs!! this appartment is no exception! LOVE it! :) follwowing your blog now :)

 18. Molto bella questa casa,complimenti!!
  Felice settimana!!
  Baci dall’Italia!!
  Sabry!!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.