fbpx

Dagens dekor: Retrorätt i Krokslätt

Dags för den härliga kategorin Dagens dekor här på Inredningsvis. Idag styr vi kosan mot Mölndal lite vid sidan av min vackra hemstad Göteborg. Här hittar vi ett hem som är både retro och modernt på samma gång!

Dekor

dekor

 

inredning 7

Flera retrofynd pryder hemmet och mitt öga fastnar direkt på de vackra fåtöljerna.

inredning 2

koksbankar

koksinredning

Tavelväggen är bara ÄLSKA:)

inredningsblogg

inredningstips5

barntapeter

inredning3

inredning

En härlig klarblå färg går som ett färgat minitema i ingången till lägenheten….snyggt.

inredningstips

Dekor

Är inte denna rustika vind varje skapande människas våta dröm? tänk bara att få jamma loss rejält däruppe så takbjälkarna (och grannen) svajar i takt :)

[hr]

Äntligen har jag en ny härlig dekor crush denna gång på en lägenhet i genuina Krokslätt här i GBG . Krokslätt är ett mysigt område som ligger i gränslandet mellan Mölndal och Göteborgs kommuner. Lägenheten har en sådan skön känsla och flera retro detaljer gör att man vill gå på loppis bums:)

Det jag främst lade märke till är den babyblå accentfärgen som man målat trapphus och dörr med. En härlig oväntad kontrast i det annars ljusa hemmet. Min absoluta crush har jag på förrådet på lägenhetens vind. Jag menar vem vill inte gå upp dit och släppa loss kreativiteten på alla plan.Tänka att få sjunga och jamma loss så att taket lyfter sig och huskatterna jamar i kör:)

En alltigenom härlig retrorätt lägenhet som jag gärna har förfest i med ett skönt gäng….Neighbours watch outtt:)

Vad gillar ni dagens dekor??

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis