Dags för den härliga kategorin Dagens dekor här på Inredningsvis. Idag styr vi kosan mot Mölndal lite vid sidan av min vackra hemstad Göteborg. Här hittar vi ett hem som är både retro och modernt på samma gång!

Dekor

dekor

 

inredning 7

Flera retrofynd pryder hemmet och mitt öga fastnar direkt på de vackra fåtöljerna.

inredning 2

koksbankar

koksinredning

Tavelväggen är bara ÄLSKA:)

inredningsblogg

inredningstips5

barntapeter

inredning3

inredning

En härlig klarblå färg går som ett färgat minitema i ingången till lägenheten….snyggt.

inredningstips

Dekor

Är inte denna rustika vind varje skapande människas våta dröm? tänk bara att få jamma loss rejält däruppe så takbjälkarna (och grannen) svajar i takt :)

[hr]

Äntligen har jag en ny härlig dekor crush denna gång på en lägenhet i genuina Krokslätt här i GBG . Krokslätt är ett mysigt område som ligger i gränslandet mellan Mölndal och Göteborgs kommuner. Lägenheten har en sådan skön känsla och flera retro detaljer gör att man vill gå på loppis bums:)

Det jag främst lade märke till är den babyblå accentfärgen som man målat trapphus och dörr med. En härlig oväntad kontrast i det annars ljusa hemmet. Min absoluta crush har jag på förrådet på lägenhetens vind. Jag menar vem vill inte gå upp dit och släppa loss kreativiteten på alla plan.Tänka att få sjunga och jamma loss så att taket lyfter sig och huskatterna jamar i kör:)

En alltigenom härlig retrorätt lägenhet som jag gärna har förfest i med ett skönt gäng….Neighbours watch outtt:)

Vad gillar ni dagens dekor??

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

19 Comments

  1. ungefär så skall vårt kök se ut efter årskiftet. vi ska få stamrenovering. toan ska bli helt ny. själva ska vi fixa ny bänkskiva m vask och byta ut handtag. sedan lite panelskivor från ikea. den här bilden måste jag visa mannen. vi har nästan ett likadant köksbord med. fint retrohem du visar. och bra skrivet om nätmobbing oxå, väldigt bra
    kramis

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.