fbpx

Magiskt sommarhus på Gotland – Dagens decor crush

Om man slår upp ett magiskt sommarhus att avguda i en ordbok är det bild på det i dagens inlägg. För det första är väl att ha sommarhus på Gotland bara en orsak i sig att bli lyrisk. Ägarinnan har personligt planerat och sedan fått byggt en dröm och ett sommarhus att beundra och avundas stort:)

Sommarhus

sommarhus

 

Det jag gillar mest är dekorens enkla stilrenhet som gifter sig perfekt med det karga Gotlandsklimatet. Hela sommarhusets dekor har även en lätt doft av Franska rivieran. Det är det som är så härligt med att inreda, att stilar ofta går i varandra nationellt och gifter sig.

prydnadskuddar

MMMM känn doften av lavendel :)

Inredningstips: lägg stora kuddar på golvet i matchande accentfärg med resten av rummet. Det ger rummet hög mysfaktor samt ger fler sittplatser åt de mer djärva gästerna :)

matsalsbord

Gotland i ett nötskal blir det med fårpälsar på stolar och soffor.

svenska inredningsbloggar

svensk inredningsblogg

Se vilken vacker tapet ibland lönar det sig med att ta i och våga lite mer. Det värsta som kan hända om man inte får rätt tapet är att man bara målar över skiten :)

badrumsinredning

Underbara lavendel syns överallt och är en väldoftande röd Provencelansk tråd genom huset.

utemobler

sommarhus

Dagens decor crush döper jag härmed om till min ultimata sommarhus crush. Detta nybyggda hus ligger på underbara Gotland och har en perfekt mix av olika inredningsstilar. En marin medelhavsdröm i Svensk förpackning men fransk lavendel som återkommande signum. Sommarhuset har inga dörrar utan består av öppna luftiga ytor med bara några stilrena skjutdörrar i glas.

Det som är så passande är att detta moderna hus har starka medelhavsinfluenser i inredningen. Hela Gotland är nämligen så likt medelhavet man kan komma på Svensk mark. Jag är nu otrogen mot min vackra ö Styrsö när jag säger att jag lätt skulle kunna spendera sommaren i det moderna sommarhus på Gotland.

Om ni fick ert dröm sommarhus vart skulle det då ligga???

Ha en härlig dag sötnosar.

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis