fbpx

Cylinda tvättmaskin – 10 billiga fynd

(Innehåller adslänkar)

Det är dags att tipsa tvättmaskiner och vi har letat fram några billiga Cylinda tvättmaskin kap. Cylinda är ett riktigt bra märke på tvättmaskin. Jag minns uppe på landet, där hade mamma en gammal Cylinda tvättmaskin från 70-talet. Den bara fortsatte att gå och gå ända in på 2000-talet. Det är kvalitet det, när en maskin håller så många år utan att gå sönder. I detta inlägg tipsar vi både vanliga tvättmaskiner men även sk. toppmatade tvättmaskiner. Alla nya tvättmaskiner är även tillverkade för att spara så mycket ström som möjligt. Vilket är bra i dessa tider av energi kaos och skyhöga elräkningar.

Cylinda tvättmaskin – 10 kap

Ni hittar tvättmaskin ovan HÄR

Perfekt för det lilla hemmet!

Här är en mindre Cylinda tvättmaskin som passar perfekt för den som har en liten tvättstuga eller litet badrum.

Ni hittar tvättmaskin ovan HÄR

CYLINDA TVÄTTMASKINER FÖR STÖRRE TVÄTT

Ni hittar tvättmaskin ovan HÄR

Tvättmaskin ovan HÄR

TOPPMATAD CYLINDA TVÄTTMASKIN

Ni hittar toppmatad Cylinda tvätmaskin ovan HÄR

BILLIG TOPPMATAD TVÄTTMAKIN!

Ni hittar billig tvättmaskin ovan HÄR

För alla med snålt i plånboken är denna billiga toppmatade tvättmaskin ett kap!

PRISVÄRT TVÄTT & TORKPAKET!

Ni hittar tvätt/tork paket HÄR

Ni hittar maskin ovan HÄR

 

3 tips för att organisera tvättstuga

  1. Sätt torktumlaren ovanpå tvättmaskinen

Detta är ett av de bästa sätten att spara utrymme i din tvättstuga, samtidigt som den gör den mer effektiv. Allt du behöver göra är att köpa ett tillbehör som gör att du kan stapla din torktumlare ovanpå tvättmaskinen. Det är väldigt enkelt att installera och du kan få mycket utrymme på bara några minuter.

Om du vill kan du även bygga ett skåp och gömma din tvättmaskin och torktumlare. Du kan till och med skapa ett skåp ovanpå, vilket ger dig extra utrymme att förvara fler saker.

  1. Gör det lätt med din strykbräda

Hur många gånger använder vi egentligen en strykbräda? Inte så ofta! Så varför ha den liggande och tar mycket plats utan anledning? Det finns två bra lösningar för detta problem, som kommer att göra ditt liv mycket enklare.

En av dem är en utdragbar strykbräda. Om du har ett skåp som du kan ställa in detta i, så är detta en utmärkt lösning. Din strykbräda kommer att vara helt undangömd, och du kan alltid använda den när du behöver den.

Den andra idén är att ha strykbrädan på väggen. Detta är ytterligare ett enkelt och effektivt sätt att spara utrymme i din tvättstuga. Närhelst du behöver använda strykbrädan, dra bara ner den och ställ den mot väggen igen. Enkelt och praktiskt!

  1. Bänkskivor och hyllor

Bänkskivor och hyllor är också ett bra sätt att ge din tvättstuga mer utrymme och göra den extremt organiserad. Undvik att ha något på golvet som tar plats. Sätt upp en hylla istället och placera dina saker där. Det är allt du behöver.

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis