För alla er som inte hunnit köpa allt till alla än kommer här ett sista minuten julklappstips :)

Julklappstips

julklappstips

 

smyckeskrin

Är inte smyckeskrinet den perfekta julklappen till flickor i alla åldrar? Jag hade ett som liten med en spelande ballerina och jag bara älskade det. Synd bara jag körde det så hårt att ballerinan ballade ur till slut :)

prydnadskuddar

Världens coolaste dalahäst i zebramönster från room99 – me like! :)

tavlor

Brigitte Bardot är passande nog lik ett rådjur med sina stora vackra sensuella ögon. Oh la la :)

doftljus 5

Vad är väl en jul utan vår härliga mystomte Ernst Kirchsteiger? Nu har Ernst även egna designade ljus med otroligt visa vackra citat ingraverade – enligt mig den perfekta julklappen :)

julklappstips

Den perfekta gåvan till varje fashionista: Coco Chaneltavlor.

Massa härliga prydnadskuddar i det så eftertraktade marina mönstret. Passar perfekt som julklapp till tonårssonen som gillar att segla och båtliv.

 Julklappstips sista minuten

Förra veckan bjöd jag er sötnosar på klassiska julklappar. Denna veckan kommer jag ge er mer moderna fräcka julklappstips. Så här sista veckan i julhandeln kan det vara bra med några annorlunda tips utöver det vanliga.

Jag har letat fram en skön webshop vid namn Room 99 som säljer prylar för det moderna och lekfulla hemmet. De har bl.a. ett stort sortiment av citat och canvastavlor med massor av läckra tryck. Perfekta som julklappar till t.ex. tonårsdottern eller coolaste syrran :)

Samarbete med konstnärer

Room 99 har även ett nära samarbete med de konstnärer som tillverkar deras tavlor. Det gör att tavlorna säljs i begränsad upplaga vilket ger kunden en mer unik produkt. Förutom tavlor bjuder denna sköna butik på detaljer som moderna doftljus, klockor, kuddar och väggdekorationer.

Hoppas ni gillat mina sista minuten julklappstips :)

Ta det coolt och handla hemma :)

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

19 Comments

 1. Fina grejer! Ska köpa några julklappar hos de nu! Tack för tipset! :)

 2. oh denna sidan måste jag verkligen spana in, det fanns ju hur mycket jag vill ha saker! :)

  Ja, klart det var jobbigt även om han var äldre, det är aldrig kul och förlora någon så nära. Sjukhus kan jag inte med, jag undviker dem till max, de får mig må dåligt, det är så mycket ovisshet på något sätt…. :(

  kram

 3. NÄMEN GUD vad du gör mig glad, – tack så jätte mycket:D

  jaaa jag längtar med till sommaren! Ska de va möörkt får de gärna vara snö med.

 4. sv;
  Jaa luciatåg är så himla mysigt, älskar att vara med i dem! Jag saknar också skolornas luciatåg, nu i gymnasiet var det inget direkt som alla kunde vara med i men vi är typ tusen på skolan…

  Tack snälla, ha en trevlig vecka du också! Kram ^^

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.