FINALLY it’s time for a little competition here at Inredningsvis :)

You can WIN a brand new copy of Welcome Home, written by Sweden’s female star chef Leila Lindholm.

welcome_home-lindholm_leila

All you need to do to have a chance at winning a copy of this wonderful book is:

FB “like” recipe posts on inredningsvis!

If you click on and “like” 1 post from the list below, you’ll have one chance to win the competition – if you like all 7, you’ll have 7 chances!

Click on the posts below and then click on the FB “like” button in each post!

The winner will be contacted through Facebook :)

[hr]

Good luck with the competition, cuties! :)

LOVE M

Author

Within interior design, I love the combination of old and new, a marriage of history and modernism, romanticism meeting minimalism. In addition, I have a burning passion for crispy silks, dark chocolate and long baths with a fragrance of lavender.

42 Comments

 1. Härlig tävling och tackar för inspirationen till helgens meny och gottigheter.
  Trevlig fredag.
  Kram

 2. Nu har jag gillat alla 7 sidor, men inte bara gillat utan också verkligen läst igenom recepten. Ikväll blir det kanelglass här hemma. Tusen tack för receptet <3

  Mycket vackra och inspirerande bilder.

 3. Hej. Tack för din kommentar hos mig så jag kunde hitta hit till dig. Vilken fin utlottning, jag vill gärna vara med. Jag har gillat alla 7 sidorna, så 7 lotter tack:) Vilka goda recept, morotsmuffins ska jag prova:)
  Hoppas på tur.
  Trevlig helg
  Kram Maria

 4. Klart jag vill vara med i denna fina tävling! Har gillat alla 7 sidor, oj vad mycket gott! Gillar Inredningsvis gör jag redan innan.
  Ha en fin helg, kram Suss

 5. Klart jag är med:) Den boken har jag bara hört sååå mycket positivt om. Jag har gillat alla sju recepten.
  Kram på dig!
  /Rebecca

 6. Hej tack för inbjudan hittade din sida tack vare det,kommer att kika in här lite då och då känns det som. härliga recept gillar dem skulle kunna göra alla sju grejerna, men jag kan inte gilla för jag har tyvärr inget facebok konto.
  Ha en fin lördag
  Meta

 7. Hej där
  Jag har försökt klicka på like knappen för fb men när jag ska klicka på den så försvinner den, så ser inte ut som att jag kan var med och tävla. Vet du vad som kan vara fel?
  Hade gärna varit med och tävlat
  Kram Linda

 8. Har tyvärr inte fc Har instagram gå gärna in o kika evalevabo där också.
  Hade Gääärna velat tävla om denna bok som jag bara måste! skaffa.
  Kram
  Eva
  Instagram evalevabo

 9. Jessica Hellström Reply

  Självklart har jag gillat alla recepten, gillade receptet om Chokladkakan skarpt, för redan nu innan åtta på morgonen sitter jag och funderar på vad det ska bli till fika idag, måste bara testa ditt recept lät fantastiskt gott och med ett så lätt recept går det inte att misslyckas ;-)

 10. Sophie Michelle Persson Reply

  Vilken fin bok! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har gillat alla 7 inlägg på fb! =)

  Sophie Michelle Persson

 11. Malin Svensk Björck Reply

  Hej!
  Jag gillade alla sju inläggen! ( Malin Svensk Björck)
  Tack för inspirationen:-)
  Till vårt långväga besök av min syster med familj på lång fredagen blir det äppelkaka, chpklad kaka och premiär! För mig, morotskake muffins. Har aldrig ätit eller bakatnån form av morotskaka, trots att jag bakat i många år. Men morotskaka som muffins bara måste jag prova !
  Älskar att baka muffins och cupcakes och det här receptet ropade på mig :-)
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 12. Hej!

  Jag är gärna med och gillar x 7 (Kristiina Söderström).

  Tack för all inspiration du delar med dig av!
  Gillar nu inredningsvis på FB, wow vad mycket fint!

  Ha en fin dag!
  Mvh Kristiina.

 13. Jag är gärna med och tävlar om denna bok och har gillat alla 7 recept
  speciellt den vegetariska lasagnen, som jag bara måste testa :-)
  Elisabeth

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.