fbpx

Co-living nu i Sverige – framtidens nya boendeform

(Innehåller annonslänkar)

Vi står inför en allt mer osäker framtid på boendemarknaden iom Corona pandemins nedslag. Många priser på hus och lägenheter har redan skjutit i höjden rejält. Detta gör att för många med lägre inkomster som inte har råd att köpa bostad, kan livet bli surt. Allt fler människor flyttar även in i storstäderna vilket gör att pressen på nya bostäder ökat markant de senaste åren. Men som tur är kommer hela tiden nya lösningar på nya moderna boendeformer. Den senaste är sk. Co-living (kollektivt boende) Vilket är en modern form av kollektivt boende, som är väldigt poppis i storstäderna i övriga världen.

LÄS MER: NÄRA HALVA PRISET PÅ INREDNING

Nu har Co-living även kommit till Sverige och Solna!

Foto: Henrik Nero

Här hittar vi en jättestor exklusiv sexrummare på hela 143 kvadratmeter. Denna stora lägenhet är uppdelad så att alla boende får var sitt eget sovrum som går att låsa. Resten av ytan delas av alla hyresgäster, lite som Big Brother med privat säng och utan kamera:)

Lägenheten är stilfullt inredd i Skandinavisk stil av inredningsstudion Studio In. Tanken är att hyresgästerna ska få en känsla av en ”fusion mellan hem och hotell”. Inredningen består dels av olika designmöbler från Nordiska Galleriet, och dels av möbler som återanvänts och restaurerats.

REA KÖPTIPS

Foto: Henrik Nero

Foto: Henrik Nero

De gemensamma ytorna i lyxvåningen är 105 kvadratmeter och är fördelade på ett vardagsrum, middags-/arbetsrum, kök, tre badrum och en stor takterrass. Utöver de sociala ytorna finns fyra privata sovrum som alla är låsbara. Det är startup-bolaget 20-30 som ligger bakom det nya konceptet som riktar sig till unga vuxna, som ofta är de som lider av bostadsbristen i Sverige.

SHOPPING FAVORITER

Foto: Henrik Nero

Alla hyresgäster får sina egna privata sovrum som går att låsa.

Foto: Henrik Nero

Co-living är framtidens boendeform på många vis. Att dela boende sparar både pengar och miljö. Det kan också ge känslan av trygghet och gemenskap att dela boende med flera andra hyresgäster i samma ålder. I Pandemins fotspår hoppas vi på ännu fler Co-living lösningar i alla större städer i Sverige. Det handlar om att göra det bästa av situationen även om vi är mitt i en kris, att se lösningar ist för hinder. Denna moderna kollektiva boendeform kan dessutom ge en lyxig livskvalitet för yngre folk som annars inte hade haft råd med samma standard.

Live small dream big!

SHOPPA SOFFOR

Soffadirekt
1199515995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
949513995
Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
44955895
Soffadirekt
44956495
Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
39954495
Soffadirekt
34954495
Soffadirekt
37954295

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis