Citylaser – Skönhetsklinik med bra omdömen i Göteborg

Finns det något som är mer förfulande än mörka skuggor och påsar under ögon ?? Knappast och i mitt fall började det synas tidigt, både ärftligt från min fars sida och av en kass näsgångsoperation. Just ögonhålighet går heller inte att täcka över med concealer hur mycket man än desperat försöker.

LÄS ÄVEN: 6 snygga billiga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Det var dags för en riktig bestående förändring så jag gjorde en filler behandling under ögonen, en sk. Tear through behandling. Att göra en sådan behandling är dock mycket avancerat, därför gjorde jag den på en skönhetsklinik med bra om omdömen i Göteborg där jag bor!

Skönhetsklinik med bra omdömen i Göteborg

Citylaser Skönhetsklinik med bra omdömen i Göteborg

Personalen på skönhetskliniken Citylaser i Göteborg är i världsklass!

Min favorit skönhetsklinik är Citylaser i Göteborg och plastikkirurgen Gia Pham som gör tear through behandlingen är GRYMT skicklig. Han är lite som en konstnär och är en sann estetisk perfektionist. Så om ni plågats länge av mörka fula trötta ringar under ögonen, boka tid imorgon för ni kommer både se ut och se världen helt annorlunda

LÄS ÄVEN: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Har man gått länge med fula hängiga ögon blir man glatt överraskad och nästan chockad när man ser sitt nya jag i spegeln varje morgon. Mitt favo uttryck från en Amerikansk dokusåpa är ”Even if you are worried you dont have to LOOK worried”  haha klockren:)

Ser man pigg ut blir man gladare och piggare så enkelt är det, no matter what!

SOMMAR REA FAVORITER

bra skönhetsklinik med bra oomdömen i Göteborg

Även äldre kvinnor som denna, ser tio år yngre ut med den mirakulösa snabba tear through filler behandlingen!

Fillers som de använder på skönhetskliniken Citylaser är Juvederm som jag gillar bäst då den håller lääännggeeee. Ingreppen under ögonen gör inte ont, går super SNABBT,  så ni kan ha pigga sexiga nya ögon på daten redan dagen efter. Som sagt ska man inte gå till vem som helst när det gäller sånna här behandlingar. Det gäller att kolla olika omdömen från kunder om de är bra. Citylaser är en skönhetsklinik med många bra omdömen från Eniro och här är bara några…..

LÄS ÄVEN: 5 tips för en snygg balkonginredning under 1000 kr

BÄST HELT ENKELT!
Har tagit bort ett födelsemärke i ansiktet med laser. Fick gratis korrigera det efter 1,5 år då det vuxit tillbaka lite.
Så sjukt bra kundbemötande! Man känner sig alltid så välkommen. Man känner sig lyssnad på och sedd. ingen stress. Riktigt professionell hjälp. Älskar även att det känns så hemtrevligt att komma dit, väldigt mysigt väntrum och fina behandlingsrum. Rekommenderar starkt denna mysiga klinik!! /Karin

Rekommenderar verkligen City Laser!
Jag har gjort flera olika behandlingar (botox, restylane och permanent hårborttagning) och jag blir lika nöjd varje gång.
Prisvärt, hög kvalitet på behandlingarna och verkligen personlig service.
Snygg blir jag oxå :) / Karin

Otroligt bra bemötande!
proffsigt resultat varje gång jag varit där. En av de som längst arbetat med laser, man kan känna sig trygg med andra ord. /Malin J

Jag skriver under på vad som sagts gånger 10, tar mina nya pigga ögon och flirtar vilt med morgonspegeln :)

Forever flirty eyes!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 262 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis