Finns det något som är mer förfulande än mörka skuggor och påsar under ögon ?? Knappast och i mitt fall började det synas tidigt, både ärftligt från min fars sida och av en kass näsgångsoperation. Just ögonhålighet går heller inte att täcka över med concealer hur mycket man än desperat försöker.

LÄS ÄVEN: 6 snygga billiga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Det var dags för en riktig bestående förändring så jag gjorde en filler behandling under ögonen, en sk. Tear through behandling. Att göra en sådan behandling är dock mycket avancerat, därför gjorde jag den på en skönhetsklinik med bra om omdömen i Göteborg där jag bor!

Skönhetsklinik med bra omdömen i Göteborg

Citylaser Skönhetsklinik med bra omdömen i Göteborg
Personalen på skönhetskliniken Citylaser i Göteborg är i världsklass!

Min favorit skönhetsklinik är Citylaser i Göteborg och plastikkirurgen Gia Pham som gör tear through behandlingen är GRYMT skicklig. Han är lite som en konstnär och är en sann estetisk perfektionist. Så om ni plågats länge av mörka fula trötta ringar under ögonen, boka tid imorgon för ni kommer både se ut och se världen helt annorlunda

LÄS ÄVEN: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Har man gått länge med fula hängiga ögon blir man glatt överraskad och nästan chockad när man ser sitt nya jag i spegeln varje morgon. Mitt favo uttryck från en Amerikansk dokusåpa är ”Even if you are worried you dont have to LOOK worried”  haha klockren:)

Ser man pigg ut blir man gladare och piggare så enkelt är det, no matter what!

SOMMAR REA FAVORITER

bra skönhetsklinik med bra oomdömen i Göteborg

Även äldre kvinnor som denna, ser tio år yngre ut med den mirakulösa snabba tear through filler behandlingen!

Fillers som de använder på skönhetskliniken Citylaser är Juvederm som jag gillar bäst då den håller lääännggeeee. Ingreppen under ögonen gör inte ont, går super SNABBT,  så ni kan ha pigga sexiga nya ögon på daten redan dagen efter. Som sagt ska man inte gå till vem som helst när det gäller sånna här behandlingar. Det gäller att kolla olika omdömen från kunder om de är bra. Citylaser är en skönhetsklinik med många bra omdömen från Eniro och här är bara några…..

LÄS ÄVEN: 5 tips för en snygg balkonginredning under 1000 kr

BÄST HELT ENKELT!
Har tagit bort ett födelsemärke i ansiktet med laser. Fick gratis korrigera det efter 1,5 år då det vuxit tillbaka lite.
Så sjukt bra kundbemötande! Man känner sig alltid så välkommen. Man känner sig lyssnad på och sedd. ingen stress. Riktigt professionell hjälp. Älskar även att det känns så hemtrevligt att komma dit, väldigt mysigt väntrum och fina behandlingsrum. Rekommenderar starkt denna mysiga klinik!! /Karin

Rekommenderar verkligen City Laser!
Jag har gjort flera olika behandlingar (botox, restylane och permanent hårborttagning) och jag blir lika nöjd varje gång.
Prisvärt, hög kvalitet på behandlingarna och verkligen personlig service.
Snygg blir jag oxå :) / Karin

Otroligt bra bemötande!
proffsigt resultat varje gång jag varit där. En av de som längst arbetat med laser, man kan känna sig trygg med andra ord. /Malin J

Jag skriver under på vad som sagts gånger 10, tar mina nya pigga ögon och flirtar vilt med morgonspegeln :)

Forever flirty eyes!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Homeroom
3 149 SEK8 799 SEK -60%
Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Homeroom
879 SEK1 099 SEK -20%
Soffadirekt
6295 SEK9995 SEK
Nordic Nest
4.139 SEK4.599 SEK
Newport
4 500 SEK8 999 SEK
Nordic Nest
8.455 SEK9.395 SEK
Newport
7 095 SEK
Homeroom
5 099 SEK5 999 SEK -15%
Nordic Nest
6.436 SEK8.045 SEK
Jotex
2 399,20 SEK2 999 SEK
Ellos
3 499 SEK
Jotex
638,40 SEK798 SEK
Ellos
4 999 SEK
Newport
10 995 SEK

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.