Citylaser: toppenbra hudklinik i Göteborg

Jag har alltid haft ett stort intresse av skönhet och hudvård och söker alltid efter senaste produkter och teknik. Den teknik som fascinerar mig allra mest är ”fillers” och hur otroligt STOR skillnad de gör för utseendet på kort tid.

Jag har nyss besökt Göteborgs bästa hudvårdsklinik vid namn Citylaser och provat på en ny typ av filler vid namn Juvederm Volift. Den ger volym och spänst åt de delar av ansiktet som blir insjukna med åldern. Bara några få sprutsstick senare (som ej gör ont) har man ungdomliga runda kinder igen, lite som modernt trolleri :)

medspa-restylane

citylaser_lokalen

Så här fint och välkomnande ser Citylaser kliniks väntrum ut. Jag kände mig nästan som hemma på direkten.

[hr]

Intervju med Jenny Svensson

Jag talade med duktiga hudterapeuten Jenny som jobbar på Citylaser och här frågar jag henne om fillers:

jenny_citylaser

Jenny: Fillerns bästa ansikte utåt :)

Vad tycker du är det bästa med fillers?

Det bästa tycker jag är att man kan korrigera små defekter i ansiktet utan att det syns. Om en näsa är sned, ärr som kan göras nästan osynliga och oliksidiga ansiktshalvor som kan fixas till.

Kan man använda fillers fel om man går till fel salong?

Det är ett konstverk att jobba med fillers så det är lika lätt att få ett ansikte att se oproportioneligt ut så det är en talang och lite som att vara makeup artist, en känsla för skönhet måste finnas för att bli riktigt duktig.

Vad innehåller fillers och har de biverkningar?

Juvederm innehåller hyaluronsyra vilket är ett naturligt återfuktande gel som finns i huden. När man åldras så minskar mängden hyaluronsyra i huden, vilket leder till rynkor och minskad volym. Många fuktkrämer innehåller hyaluronsyra men för att återställa hudens nivå av hyaluronsyra på djupet så krävs injektionsbehandling.

Finns det olika typer av fillers för olika delar av ansiktet?

Det finns olika tjocka material beroende på vad vi vill åstadkomma för resultat. För att få bort små ytliga rynkor behövs ett tunt och lättflytande material och för att bygga volym t ex vid kinderna så krävs ett tjockt material. Det finns flera olika materialtjocklek där emellan och det ska din behandlare helt bestämma för att det ska bli bra.

Till sist: Vad tycker du om alla fördomar som finns om fillers, att man ser ut som en plastig anka osv.?

På gott och ont är det bara de personer som har gjort för mycket eller har behandlats av en mindre duktig person som det ser konstgjort och plastigt ut på. De övriga ser bara snygga och naturliga ut och du vet inte att de har gjort någon behandling.

[hr]

Citylaser: En toppenbra hudklinik

Själv har jag provat på Juvederm Volift och jag är SUPER-nöjd. Allt snack om att man blir plastig av fillers är fullkomligt FEL och baseras som vanligt på fördomar. Det beror på helt hur man använder produkten, hur mycket fillers och framför allt vem som utför behandlingen. Det bästa med fillers är att de består av ett kroppseget ämne som bryts ner naturligt.

Så vill ni backa tiden och se unga och fräscha ut igen med små medel, så rekommenderar jag er varmt att besöka Citylaser i Göteborg. Bättre ställe och proffsigare personal kan ni inte hitta inom hudvård. För att inte tala om det underbara snyggt inredda och välkomnade väntrummet.

Citylaser utför även andra behandlingar som Laser, IPL, botox, hårborttagning och intimkirurgi för båda kön. Varför inte t ex ge bort en föryngrande behandling i present,  så kan mottagaren möta den nya året med ett nytt fräscht ansikte :)

Alla härliga behandlingar, priser osv. på Citylaser hittar ni HÄR.

Fillers forever! :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Annorlunda Underbara fredag, januari 10, 2014 - 13:53

Men M….vart är före och efterbild?
jag vill ju se hur ditt resultat blev.
Kram jess

http://www.annorlundaunderbara.com
Utmaning till de 9 största

Svara
Stoffisen fredag, januari 10, 2014 - 16:29

Kul! Jag går till akademikliniken när jag ska ordna ngt med ansiktet.
Precis som Det sas i intervjun ovan så är det ett konstverk och ska göras av de som kan konsten.

Kram
Stoffe

Svara
Den undrade nybörjaren måndag, februari 3, 2014 - 16:09

Hej!

Det låter ju jättebra. Jag ska gifta mig i juni och funderar på att fixa kinderna lite med fillers då de sjunka en aning. Hur mycket fillers använde du och finns före och efter bilder :-)?

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 640 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis