fbpx

Ska ni campa i sommar? 10 saker ni bör ta med

Att campa kan vara supermysigt, eller bli en mardröm! Allt beror på olika faktorer som tex. väder, men även saknad av vissa vesäntliga grejer är också nåt som kan bli irritation. Och vem vill få en semester där man känner sig arg och irriterad? Det finns många saker man kan ta med sig när man campar. Men det är speciellt några större grundläggande saker som är oundvikliga att ta med. Sedan såklart är det bra att ha med en ficklampa, några schyssta spel och en flaska myggspray också!

Här får ni 10 saker ni bör ta med om ni bestämt er för att ut och campa!

TÄLT TIPS

Ni hittar litet tält ovan HÄR

Ni hittar stort kvalitets tält HÄR

Med detta stora tält från Decathlon får ni en glamping semester!

UPPBLÅSBAR MADRASS

Ni hittar madrass ovan HÄR

Ni bara måste ha åtminstone en uppblåsbar madrass! Denna madrass ovan är både uppblåsbar och tryckavlastande på samma gång.

CAMPINGSTOL

Ni hittar smidig campingstol ovan HÄR

En smidigt ihopfällbar camping stol är ett måste!

TÄLTSÄNG UPPBLÅSBAR

Ni hittar uppblåsbar tältsäng HÄR

Långt borta är de jobbiga rangliga tältsängar alá 80-90 talet. Jag kom ihåg som barn jag skulle sova i tältsängen och den slog ihop mitt i natten, det blev ett minst sagt brutalt uppvaknande haha.

CAMPINGBORD HOPFÄLLBART

Ni hittar ihopfällbart campingbord ovan HÄR

HOPFÄLLBAR KÖKSMÖBEL

Ni hittar hopfällbar köksmöbel HÄR

Fakta köksmöbel: 3 dörrar med blixtlås | 4 nätfack | 1 handfat 15 l ENKELHET 1 skärm, 1 sophållare, 1 hållare för vattendunk och lampa. 220 l förvaring.

UPPBLÅSBAR KAJAK

Ni hittar uppblåsbar kajak HÄR

Ni bara måste ha med nån form av båt på er campingtrip. En uppblåsbar kajak är supersmart och gör att ni kan ta en härlig tur i varje sjö ni möter längs vägarna.

UPPBLÅSBAR SUP STAND UP

SUP board ovan finns HÄR

En annan mysig sak att ta med är en sk. stand up paddle board SUP. Här ser vi en uppblåsbar SUP som är supersmidig att ha med i bilen.

Ni hittar smidig escooter HÄR

ELECTRIC SCOOTER

Det är såklart inget måste att ta med en Escooter. Men jag kan starkt rekommendera det då den är SÅ Smidig att ta sig runt på och sparar massa dyra bensin och parkeringspengar som en bil drar.

BONUS – HOPFÄLLBART PARTY TÄLT

Partytält ovan hittar ni HÄR

På resan kanske ni träffar några gamla vänner och bekanta, eller kanske får några nya sköna semestervänner på campingen. Då kan det vara kul att festa till det lite och då är ett sånt här smidigt pop-up partytält grejen!

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis