fbpx

Bygg en kvalitets pool från Poolgiganten

(I samarbete med Poolgiganten)

Så här års drömmer väl alla om varmare tider och härliga sommar. Något annat många drömmer om är att ha en egen pool i trädgården. Det däremot inte alla vet är att bygga en pool är allra bästa att göra på hösten och vinter. De passar perfekt då poolen sedan är färdig precis när sommaren startar. En egen pool ger hela trädgården den där exklusiva känslan vi alla vill ha. Det kan även höja marknadsvärdet med upp till 10 % att ha en egen pool på tomten. Förmodligen för att poolen ger de nya spekulanterna en känsla av lyx, vilket i sin tur gör att de budar högre.

Idag tipsar jag om Poolgiganten som har pooler för alla smaker, behov och plånböcker!

Så här vacker kan en färdig egen pool bli!

Har familjen barn och husdjur kan ett poolskydd vara en smart idé. Poolgiganten har lätta smidiga poolskydd som passar alla deras poolmodeller. Poolskydden är bra för plånboken, miljön och ger även en ren säker pool att bada i hela sommaren.

Poolgiganten har allt inom pooler och pooltillbehör. På deras hemsida hittar ni alla tips och allt värt att tänka på inför ett kommande poolbygge. Thermopoolen är en av Poolgigantens absolut populäraste modeller och även Sveriges mest sålda pool. Den är den enklaste av modellerna att bygga för den normalhändige där hemma. När det kommer till pooltillbehör finns det poolöverdrag, pooltak och vintertäckning. Tala bara med Poolgiganten så berättar de mer om vilken pool och tillbehör som passar just er. Poolgiganten levererar över hela landet och när det kommer till att finansiera poolbygget kan man enkelt dela upp priset på poolen.

5 saker att tänka på inför ett Poolbygge

Var ska poolen placeras?

Bygga markpool eller pool ovan mark?

Poolsäkerhet

Rektangulär eller rundad pool?

Trappa eller stege i poolen?

Jag hoppas nu att ni blivit sugna på att möta sommaren med en helt ny pool. Det är så mysigt så kan man även ha massa härliga poolpartyn med vännerna. Vill ni läsa mer om hur man bygger en pool, få svar på frågor samt beställa pooler rekommenderar ett besök till Poolgigantens hemsida.

Stay strong!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis