Hösten är den rätta tiden för att krypa ner i ett varmt mysigt bubbelbad. Det finns numer bubbelbadkar för alla typer av badrum stora som små.

Alla har därmed chansen att njuta av jetstrålarnas välgörande massage på en vinterfrusen kropp. Jag bjuder här på lite skön bubbelbadkars-inspiration. Enjoy! :)

Bubbelbadkar

bubbelbadkar1

 

Ett bubbelbad i hörnet ger ett sobert och lyxigt intryck och passar bäst i ett större badrum som här:)

bubbelbad

bubbelbadkaret

Ett hjärtformat bubbelbadkar….kan det bli mer romantiskt än så? bara några levande ljus som saknas:)

bubbelpool

badkaret

bubbelbadkaren

Spana in den här runda godbiten från Svedbergs, med speciellt bottensystem förvandlas badkaret Round till ett härligt bubbelbad.

bubbelbad romans

MMMMM Så här vill jag tillbringa resten av hösten, TACK :)

[hr]

Bubbelbadkar –

Några tips inför köpet

Ett inköp av bubbelbadkar är en stor investering då man vill att badkaret ska hålla i många år. Det är därför viktigt att tänka på vilken typ man ska ha.

Det bästa man kan göra är att som när man köper säng, provligga så många bubbelbadkar man bara kan. Att köpa badkar på nätet är oftast billigast, så ett tips är provligg ute men köp hemma :)

Några riktlinjer inför köpet

 • Är bubbelbadkaret bekvämt att bada i.
 • Är det tillräckligt djupt?
 • Tycker du att munstyckena är rätt placerade?
 • Kolla också om de kan justeras.
 • Om ni är flera i familjen som ska utnyttja badkaret är det extra viktigt att munstyckena funkar för alla i familjen.
 • Om bubbelbadkaret har massagefunktion så måste du känna efter om du känner av massagen eller borde den vara mer eller mindre effektiv?
 • Går styrkan att reglera?
 • Tänk också på ljudet när du provar badkaret.
 • En del badkar har en väldigt hög ljudnivå, framförallt på luftmunstyckena. Kan du leva med ljudnivån eller gör oväsendet att du har svårt att slappna av.

Jag hoppas ni nu får lust att inköpa ett bubbelbadkar för låååångaaa härliga höstbad i levande ljussken. Och kom ihåg att lägga i lite lavendelolja :)

Ha en fin dag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

 1. Alskade bilden med havsutsikt, sa underbart att sitta dar I varmt vatten da det blaser vindar fran havet! Jag ar en stor fan av varma bad och brukar gora det ganska ofta under vintern (aven I Dubai).
  Harligt inlagg!
  Kram!

 2. Vi valde faktiskt badkar utan bubblor. Dels för de brukar låta så mycket sedan så tror jag lite på att det kan vara nyhetens behag. När jag badar vill jag ha det lugnt och stilla, med lite väldoftande bubblor:-)
  Kanske hade blivit roligare att hälla bubblor i bubbelpoolen.
  Kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com
  My dreamhouse

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.