fbpx

Bröllop 2023 – bröllopstrender för den moderna bruden

Dags för bröllop och bröllopstrender 2023! Bröllopstrender du kommer att älska. Gå före trenderna med vår ultimata bröllopsguide för hela 2023

Med en ny bröllopssäsong precis runt hörnet med det nya året, är det dags att börja tänka på vad du ska ha på dig på din stora dag! Och med bröllopstrender som förändras lika snabbt som sociala medier i sig kan det vara svårt att hålla reda på hur utseendet kommer att vara in eller ut nästa år eller till och med nästa månad! För att hjälpa dig att navigera i dessa hackiga vatten har vi sammanställt några av de bästa bröllopstrenderna som kommer att se fantastiska ut på dig och låta dig göra din bröllopsdag personlig och modern.

LÄS MER: Bröllopsdukning – tips och inspiration på olika teman

Oavsett om du planerar ditt kommande bröllop eller helt enkelt vill ligga steget före vad som är trendigt, har vi täckt dig med vår lista över de hetaste bröllopstrenderna för 2023.

Foto: PHOTO BY RACHEL HAVEL

Bröllopsklänning guide för 2023

Bröllop blir mer och mer moderna, och även klädkoden får en uppgradering. Medan bruden fortfarande vill se vacker ut på sin stora dag, är hon också medveten om att hon kommer att titta på det här fotoalbumet i många år framöver. Det är så mycket att tänka på, som vilken klänning till bröllop man ska ha till vilka inbjudningskort till bröllop.  Bröllopsklänningar är mer än bara vad vi bär till själva ceremonin; De är också våra favoritkläder under bröllopshelgen. Som sådan är det viktigare att välja rätt än du kanske tror, särskilt om du vill vara en inspiration för andra gäster och se till att du också är bekväm. Här är några bröllopsklänningstrender vi kommer att se under det nya året.

Återkomsten av den klassiska vita klänningen!

Visst, den är lite förutsägbar, men det är något med en tidlös klassiker som aldrig går ur tiden. Och oavsett om du väljer en lång kjol eller en A-line klänning, kan vi garantera att du kan hitta den perfekta formen och passformen för din personliga stil.

Blanda och matcha brud outfiten

Brudklänningar är så mycket mer än klänningar i ett stycke idag! Brudar blandar och matchar brudseparationer för att få en helt egen look. Trenden är på plats om du vill att din klänning ska vara en återspegling av din personlighet och möjliggöra mer rörelse på dansgolvet. En annan bra sak med denna trend är att du inte behöver oroa dig för att hitta den perfekta passformen – att ha möjlighet att välja en annan storlek för toppen än botten betyder att det finns alternativ för varje kroppstyp och form! Så nästa gång du shoppar klänningar, prova några olika stilar och tänk utanför lådan genom att para ihop två olika bitar.

PHOTO BY JOEY WILLIS

 

Trender för bröllopssmycken

Även om din förlovningsring kanske redan får dig att känna dig som en drottning, är det mer sannolikt att moderna brudar 2023 kommer att ha en armfull ringar, örhängen och halsband än något annat! När smycken blir mer populära och mer intrikat, finns det ingen brist på trender som hjälper dig att hitta de perfekta smyckena som är rätt för din speciella dag. Här är några av våra förutsägelser för trender för bröllopssmycken under 2023.

Tiaror: Med sina kungliga konnotationer är en tiara en viktig del för alla prinsessbrudars bröllopsdagslook. Det är en tidlös accessoar som är lätt att bära och som kommer att sticka ut vid din ceremoni när du går ner och under hela receptionen. Från traditionella diadem till eleganta, moderna stilar, du hittar något perfekt för din stora dag nedan!

Intrikata tennisarmband: Det minimalistiska tennisarmbandet är perfekt för dem som föredrar en enklare look medan de fortfarande droppar i diamanter. Mer chic än så här blir det inte!

Diamanter: Örhängen är ett bra sätt att få din outfit att poppa upp utan att vara ansträngande. De bästa örhängena att bära i år är läckra, känsliga eller utsmyckade nitar. Allt handlar om att göra ett uttalande utan att gå överbord 2023!

Att para ihop ett uttalat diadem med ett intrikat tennisarmband och diamantnubbar kommer smakfullt att fånga allas ögon.

Trädgårdsinspirerade nyanser

När det gäller bröllopsteman förutspår våra experter pops av ljusa trädgårdsinspirerade nyanser. Tropisk trend är en annan term som kommer att omfatta många olika nyanser, men det är oftast förknippat med nyanser av grönt, såsom salvia eller kricka. År 2023 kommer vi att se mycket mer tropiska toner blandade med redan populära pasteller som korall, turkos och lavendel. Och i vissa fall kommer dessa ljusa nyanser att stå i centrum! Dining

Minesvärda bröllopsmatupplevelser

Ett sätt att göra detta är att inkludera dem i din middag på mer än ett sätt! Selektiva bröllopsrestauranger erbjuder uppslukande matupplevelser som sätter sina matgäster mitt i evenemanget.  Gästerna kommer aldrig att glömma sin upplevelse som kan innehålla anpassade menyer och sittplatser medan servrar diskuterar kurserna innan varje maträtt anländer. Det är ett perfekt tillfälle att få alla att prata med varandra vid sitt bord – och ha kul på vägen!

PHOTO BY EVERENCE PHOTOGRAPHY

Avsiktliga och övervägda menyer

Det kan verka som en eftertanke men ett av de viktigaste besluten ett par kan fatta när de planerar sitt bröllop är vilken mat de kommer att servera vid mottagningen. Menyn är ofta en återspegling av stilen, personligheten och till och med platsen där evenemanget hålls. Brudar väljer avsiktliga val snarare än att bara välja från fasta menyer. De kan arbeta med eh kock för att perfekt skapa sina perfekta rätter att servera upp till sina gäster. Detta är inte bara ett utmärkt sätt att injicera dina personliga favoriter i menyn utan du kan också se till att din familj och vänner personligen beaktas, särskilt om de har några intoleranser.

Intima ceremonier med små gästlistor

Bröllopsplanerare förutspår att små, intima bröllop kommer att vara i ropet i år! Det kan låta skrämmande att planera en liten affär, men det finns många sätt att få en mindre gästlista att fungera för dig. Till att börja med, känn inte att du måste bjuda in alla dina vänner bara för att de är dina vänner – tänk på vem som är närmast dig, vem som kommer att kunna delta beroende på plats och vem du måste ha där för att fira din speciella dag.

PHOTO BY LARISSA CLEVELAND PHOTOGRAPHY

Blommor till bröllopet

Oavsett vilken stil du har, är en sak fortfarande sant om bröllop – blommor är ett absolut måste! Från buketter till mittpunkter finns det en mängd olika blommönster som passar alla smaker. År 2023 förutspår vi blomsterarrangemang som är minimalistiska och lyxiga. Tänk vita pioner med färgklickar som de trädgårdsblommiga nyanser som förutspås för bröllopsteman.

Vi hoppas att den här guiden har varit insiktsfull för kommande trender och till hjälp för att organisera ditt kommande bröllop 2023! Om du vill vara en trendsättare när det gäller din stora dag, ta en titt på dessa bröllopstrender 2023 som säkert kommer att påverka din speciella dag. Från klänningen du bär nerför gången, till hur du går in i din reception, kommer dessa trender att hjälpa till att göra din ceremoni till en för böckerna!

REA FYND SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

 

Top foto från: JESSICA OLAH/BRIDES

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis