fbpx

Bra snickare i Göteborg – Nordiska Kvalitetsbyggen

Letar ni bra snickare i Göteborg? Sluta leta för jag har hittat den bästa ni kan hitta. För ett tag sedan var jag i desperat behov att få upp två gardinskenor i taket i sovrummet. Jag bor i landshövdingshus och alla som känner till gamla hus vet att taken kan vara en mardröm att borra i. Jag fick så tag på en riktigt grym snickare på Nordiska kvalitetsbyggen genom en bekant. Jag känner nu att jag måste tipsa om detta företag då de var i särklass. Trots motigt tak fick snickaren upp skenorna så snabbt och proffsigt att jag blev förvånad. Han var dessutom supertrevlig och ett bra bemötande från hantverkare är ju halva grejen enligt mig.

Här ser ni skenorna på plats som snickaren på Nordiska kvalitetsbyggen satt upp åt mig.

Bra snickare i Göteborg

Snickaren på Nordiska Kvalitetsbyggen satte upp två gardinskenor bredvid varandra och det gick så snabbt och smidigt jag har aldrig sett maken.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Här ser ni några andra renoveringsprojekt som Nordiska Kvalitetsbyggen utfört

Fakta om Nordiska Kvalitetsbyggen

Nordiska Kvalitetsbyggen levererar alltid en helhetslösning och utför allt från badrumsrenovering till rotprojekt och lokalanpassningar. De fokuserar alltid på kundens förväntningar av projektet och ser till att kunden känner trygghet från start till slut och att arbetet utförs enligt de bestämmelser och krav som finns.

Några av Nordiska Kvalitetsbyggens tjänster:

Nybyggnation
Om- och tillbyggnation
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Takläggning
Företag

Har försäkring och garanti samt är givetvis fullt försäkrade och godkända för F-skattsedel Nordiska Kvalitetsbyggen är även medlemmar i Sveriges Byggindustri allt för kundernas trygghet!

Jag kan verkligen rekommendera alla som letar bra snickare i Göteborg att anlita Nordiska Kvalitetsbyggen, för ni kommer inte att hitta någon bättre.

Ha en fin helg!

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis