Bra pålitlig hemstäd i Stockholm – Strykfritt AB Städhjälp

(I samarbete med Strykfritt AB)

Jag hatar att städa! Speciellt storstäda då det är så sjukt tråkigt. Jag tvingades alltid hjälpa till att städa i mitt barndomshem förr. Jag avskydde det men gjorde det för att vara snäll mot mamma. Nu idag när jag har pengar så anlitar jag alltid städhjälp vid storstäd och det är bara SÅ skönt. Älskar när nån annan städar och jag slipper lyfta ett finger. Bara komma hem och hela hemmet är renare än rent i top notch status DET är vardagslyx det. Kalla mig bortskämd influencer men då får jag fasen vara det isf, för jag står för det haha.

Idag tipsar jag om en riktigt bra erfaren städfirma i Stockholm. De heter Strykfritt AB och erbjuder städning i alla former runt om och utanför Stockholm.

Inom kategorin hemstädning Stockholm så är Strykfritt AB ett av de äldsta mest erfarna städbolagen. Strykfritt AB bildades 2005 och drivs sedan 2009 som aktiebolag. Företaget har tusentals nöjda kunder och erbjuder i stort sett all städning som finns. Strykfritt AB arbetar bara med fasta egna städmedarbetare vilket ger kunderna en stor trygghet. Vissa städföretag byter medarbetare lika fort som Trump byter åsikter och resultatet blir att många kunder inte återkommer. Strykfritt sätter alltid kunderna i första hand och det syns på alla höga betyg på Reco.se Passar speciellt för trötta barnfamiljer som knappt orkar laga mat när de kommer hem, ännu mindre storstäda.

Några av de städtjänster Stryfritt AB erbjuder är bla. hemstäd, företagsstädning, trappstäd, flyttstäd, visningsstädning, fönsterputs mm. Stryfritt har även extremt hög kreditvärdighet och är 100 % rutgodkänd.

Såååå till alla som tvivlar på hemstädning säger jag bara sluta med det och testa, för ni kommer INTE ångra er. Sverige är så dåliga på att låta andra hjälpa till, det ligger i märgen att man ska göra ALLT själv för att vara lyckad. Det är SÅ fel man måste priviligera sig själv och ta till lösningar som underlättar i vardagen. Så gå in på Strykfritts hemsida nu och begär en offert för just ER städning där hemma.

Hemstädning är som Botox, först kan det vara motstånd men sedan blir det ett riktigt beroende :)

Fram för att andra städar hemma!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 209 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis