fbpx

Bra ögonklinik med laserbehandling – Capio Medocular i Uppsala

(I samarbete med Capio Medocular)

Letar ni en bra ögonklinik att lita på? då ska ni fortsätta att läsa. Synen är något de allra flesta av oss tar för givet varje dag. Att kunna se saker omkring oss är det absolut viktigaste som människa och därmed är nedsatt syn något som drabbar många hårt. Jag har själv haft turen att hela livet haft perfekt syn utan glasögon. Men jag har haft många närstående som har haft mindre till grava synproblem. Som tur är finns det mirakelbehandlingar inom ögonvården i modern tid. Både en tidigare pojkvän jag haft och min far gjorde ögonoperation med laser. Båda fick mirakulösa resultat efter sina operationer och helt utan biverkningar.

Det viktigaste är att hitta en riktigt bra pålitlig ögonklinik och inte bara ta första bästa ni hittar. I detta inlägget tipsar jag om en proffsig och bra ögonklinik vid namn Capio Medocular.

bra ögonklinik

 

Ögonklinik Capio Medocular i Uppsala är specialister på allt inom synfel och problem med ögonen. De gör bla behandlingar för irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, tryckmätning samt undersökningar för grön- och gråstarr. När det kommer till nedsatt syn som behöver laserbehandling så  erbjuder Capio flera olika metoder inom ögonlaser. Om laser av någon anledning inte är det bästa ändå att utföra, så finns även en annan bra metod att erbjuda patienten kallad ICL. Det är helt enkelt en inopererad kontaktlins som sitter kvar hela tiden i ögat utan att behöva bytas som man måste med vanliga linser. En specialutbildad linskirurg placerar linsen mellan pupillen och ögats egen lins. Ingreppet tar ca tio minuter och upplevs av de flesta som överraskande enkelt och smärtfritt.

Det finns hopp för alla som börjar få problem med synen alltså. De som sa det va bättre förr vet inte vad de talar om. Jag menar se på alla otaliga beundransvärda nya behandlingar som dyker upp varje dag inom sjukvården. Att slippa klumpiga glasögon ger även en bättre självkänsla och jag vet hur glad min far blev att slippa dem.

Ett naturligt tips från mig att förebygga synproblem är att äta mycket produkter som motverkar synfel. Tex. så är morötter med betakaroten jättebra för friska ögon. Även blåbär är bra och innehåller ämnet lutein som är känt att stärka och förbättra synen markant.

Vi ska inte ta synen för givet utan vara tacksamma varje dag att vi har den. När den sedan börjar ge med sig ska vi vara lika tacksamma att det finns kliniker som Capio som ger en ny syn på nedsatt syn.

Ha en fin helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis