Bra inredningskurs i Göteborg – Rum & Miljö

För ett tag sedan hade jag den stora äran att vara med på ett kul homestyling uppdrag i Kålltorp med den goa tjejen Alexandra Jämtestam. Hon är en ung målmedveten tjej som själv driver företaget Rum & Miljö i Göteborg. Hon erbjuder även smarta inredningskurser att läsa både IRL och på distans.

Självklart var jag även med och testade Alexandras inredningskurs en helg!

Inredningskurs i Göteborg

inredning skola

inredning göteborg

Homestyling före

Detta var en ung killes lya i Kålltorp med VÄLDIGT liten budget för oss att utnyttja. Vi gjorde det bästa av situationen och Alexandra lärde mig några trix när det inte finns så mycket grejer. Man flyttar helt enkelt runt inredning från andra rum och ändrar plats på inredningen i rummet det gäller.

kurser göteborg inredning

rum & miljö göteborg

inredning

Homestyling efter

Här har vi hjälpts åt att sätta upp gardiner och flytta runt lite grejer för lägenheten ska komma till sin bästa rätt. Bara att tillsätta levande ljus och tända dem gjorde mycket för mysfaktorn.

Sedan kan jag väl tycka att killen borde satsat på mer färg, då bara gråvit dekor är ganska trist. Men det är det man får lära sig när man stylar åt folk, att det är DERAS smak och inte ens egen som ska komma fram.

bra inredningskurser göteborg

Nedan ser ni den fantastiskt stiliga entrén till inredningskursen Alexandra håller i på helger. Fräscha stilrena lokaler gör SÅ stor skillnad när man ska läsa inredning tycker jag.

NYHET för i år är att Alexandra även kommer att hålla en sommarkurs i inredning, nere i härliga sommarstaden Halmstad! Varför inte kombinera nytta med nöje? Gå kursen i Juli och samtidigt bada och relaxa vid hotellet. Ni hittar all info om sommarkursen HÄR

inredning kurs göteborg

Bra inredningskurs i Göteborg

För tillfället satsar Alexandra bara på kurserna då hon väntar barn. Kursen jag gick var över en helg och en grundkurs i inredning. Den hölls mitt i centrum i allra bästa läge mitt emot Condeco cafe i Kompassen. Lokalerna var SUPER fräscha och inredda ljust, lyxigt och stilrent. Alexandra har delat upp kursen i olika block vilket gör den lättläst för alla, även amatörer inom inredning. Hon började med att tala om Feng Shui som jag gillar och tror på mycket. På ett lätt, kul vis fick vi en sammanfattning om Feng Shui, hur miljön påverkar vår hälsa och välmående mer än vi tror. Det är såklart en tusenårig mer avancerad lära men jag fick ändå en lagom dos av Feng Shui kände jag.

Andra delar vi gick igenom var att förstora ett litet rum, planera rum enligt Feng Shui, färgsättning, homestyling och ljussättning. Det jag gillade mest med kursen var att det blev en skön avslappnad känsla bland alla deltagare. Vi delade åsikter och tips på fikapausen och man lär sig alltid något nytt från nya sköna inredningsgalna folk.

Sedan är Alexandra i sig en otroligt skön person med tusen bollar i luften och massor av nya kreativa ideer. Jag gillar folk som inte fastnar i det gamla utan kör sin grej och hela tiden tar nya outforskade spännande livsvägar.

Kort sagt letar ni bra inredningskurs i Göteborg är det Rum & Miljö ni ska välja. Alla deltagare får ett fint diplom i slutet av varje vald kurs. Efter man läst klart Alexandras större distansutbildningar blir man riktig homestylist eller inredare. Stort plus är att kurserna heller är inte är dyra, men ändå  innehåller det bästa inom inredning på ett lätt och välplanerat inredningsvis :)

Ni hittar alla Rum & Miljös mycket populära kurser HÄR

Styr i rätt kurs!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Ekenäsliv onsdag, februari 17, 2016 - 12:03

Ja vilken skillnad!
Härligt när man kan göra så stor skillnad med små medel :)
Ha en fin onsdag!
Kram Anna

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 223 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis