fbpx

Bra golvläggare i Göteborg – LG Golv Entreprenad

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Jag har fått SÅ många fina komplimanger om mitt nya köksgolv vilket är jättekul. Min köksgolv makeover kom tom. med på världens största inredningsblogg Apartmenttherapy. Nu vill jag verkligen tacka och rekommendera er de jätteduktiga golvläggare som jag anlitade.

LÄS MER: Fynda billiga bord i mässing och marmor – lyxiga billiga bord

Så letar ni bra golvläggare i Göteborg att lita på, då är detta inlägget för er!

Golvläggare i Göteborg

golvläggare i göteborg

Golvet i mitt kök före BLÄÄÄÄÄ!

lg golv entreprenad

Här är LG Golv i farten och snabbt som bara attan trollar de mitt kök till…..

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

bra golvläggare i göteborg

DET HÄR! dream kitchen floor.

golvläggare göteborg

Katten Brorsan inspekterar noga och godkänner LG Golv med högsta betyg då golvet matchar hans päls!

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt trendigt hem

köksbord

Slutresultat från i Julas!

Golvläggare i Göteborg

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

De golvläggare som jag anlitade heter LG Golv Entreprenad och de jobbar i hela Göteborgs region. När de var hos mig var jag och katterna i ett annat rum. Hör och häpna då jag inte satt instängd så länge som jag hade trott. De lade nämligen in golvet på mindre än en halvtimme, samt flyttade då spis och frys in/ut ur köket i samma veva. Jag uppfattar LG golv som extremt snabba, trevliga och gör jobbet dessutom noggrant på samma gång.

LG Golv Entreprenad lägger golv åt företag i offentlig miljö samt gör mindre jobb hos privatpersoner som mig. När jag kom ut i köket efter de var klara fick jag en smärre CHOCK över hur snyggt och ljust köket blivit. Många golvläggare fuskar med jobbet och är otrevliga när kunden sedan klagar på dåligt utfört arbete. LG golv däremot har varit i branschen i 45 år och med trygg säker erfarenhet vet de hur kunderna blir nöjda och glada.

Jag själv kunde inte vara nöjdare än vad jag är med mitt nya ursnygga köksgolv!

Så ska ni anlita en proffsig golvläggare i Göteborg välj LG Golv och ni kan kontakta dem på deras hemsida HÄR

Ha en fin helg!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis