Bra fotograf i Göteborg jag rekommenderar

Letar ni en bra fotograf i Göteborg? Då kan jag tipsa om en grym fotograf jag själv anlitat för ett fotojobb hemma hos mig. Jag anlitade Peter på Ateljé Marie fotostudio som ligger mitt i centrala Göteborg. Jag skulle ha fotat hemma för en företagsstyling och hittade Peter via Google. Det ångrade jag inte en sekund för proffsigare fotograf får man leta länge efter. Han visste precis från vilka vinklar han skulle fota för att mitt vardagsrum skulle komma helt till sin fulla rätt. Det är superviktigt från vilket håll ljuset faller vid fotograferingar, det har jag lärt mig med tiden.

Här ser ni resultatet av fotosessionen och tom katten Brorsan ser glammig och Hollywood ut haha :)

Fotostudion Ateljé Marie fotostudio ligger i Vasastan mitt i centrum i Göteborg. Studion drivs av fotografkollegorna Peter Nilsson och Viveca Karström Encrantz. Ateljé Marie fotostudio har funnits extremt länge. Den är faktiskt från 1934 (say what) och är i grunden en porträttstudio, (en av Sveriges absolut äldsta existerande). Peter köpte studion för ca 10 år sedan och satsar idag mest på företagsbilder av olika slag, verksamhetsbilder, reklam samt företagsporträtt.

Jag personligen är jättenöjd med Peter som fotograf och kommer absolut att anlita honom igen för kommande fotouppdrag för bloggen. En riktigt proffsig och bra fotograf i Göteborg helt enkelt.

Ni kan följa Peter på Instagram på @peternilssonphotography och på @ateljemarie 

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 153 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis