Letar ni en bra fotograf i Göteborg? Då kan jag tipsa om en grym fotograf jag själv anlitat för ett fotojobb hemma hos mig. Jag anlitade Peter på Ateljé Marie fotostudio som ligger mitt i centrala Göteborg. Jag skulle ha fotat hemma för en företagsstyling och hittade Peter via Google. Det ångrade jag inte en sekund för proffsigare fotograf får man leta länge efter. Han visste precis från vilka vinklar han skulle fota för att mitt vardagsrum skulle komma helt till sin fulla rätt. Det är superviktigt från vilket håll ljuset faller vid fotograferingar, det har jag lärt mig med tiden.

LÄS MER: Få 20 % rabatt på lyxiga sammetsmöbler just nu

Här ser ni resultatet av fotosessionen och tom katten Brorsan ser glammig och Hollywood ut haha :)

Fotostudion Ateljé Marie fotostudio ligger i Vasastan mitt i centrum i Göteborg. Studion drivs av fotografkollegorna Peter Nilsson och Viveca Karström Encrantz. Ateljé Marie fotostudio har funnits extremt länge. Den är faktiskt från 1934 (say what) och är i grunden en porträttstudio, (en av Sveriges absolut äldsta existerande). Peter köpte studion för ca 10 år sedan och satsar idag mest på företagsbilder av olika slag, verksamhetsbilder, reklam samt företagsporträtt.

Jag personligen är jättenöjd med Peter som fotograf och kommer absolut att anlita honom igen för kommande fotouppdrag för bloggen. En riktigt proffsig och bra fotograf i Göteborg helt enkelt.

Ni kan följa Peter på Instagram på @peternilssonphotography och på @ateljemarie 

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.