Bra flyttfirma i stockholm - exellent moving

Bra flyttfirma i Stockholm – Exellent Moving

Att flytta kan vara en minst sagt omtumlande resa! Många flyttar nu även från större till mindre boenden och det tär på tålamodet. Ska man dessutom flytta ihop med någon, ja då star man med ännu fler prylar som ska in på en och samma yta. Sen ska man hitta folk som kan hjälpa till och flytta. Vilket i sig ofta blir ett problem då ine många vänner orkar ställa upp på så tunga jobb. Som tur är finns det flyttfirmor som kan förenkla flytten och hjälpa till med det grövsta arbetet, att flytta allt från ett ställe till ett annat.

LÄS MER: 6 BÄSTA TIPSEN FÖR ATT INREDA LITEN LÄGENHET STÖRRE

Efter flytten är gjord kommer ångeesten att samsas ihop på en liten yta. Här får ni nu några smarta tips hur ni kan samsas ihop på en luten yta när ni flyttar ihop och båda har massa grejer. Jag tipsar även om en bra flyttfirma i Stockholm som heter Exellent Moving längre ner i detta inlägg.

4 tips för att flytta ihop

1 Kompromissa om möblerna

Det är helt plötsligt två hushåll fulla av saker samlade på en liten plats och att hoppas på att det kommer att fungera hjälper inte. Gör ist. en gemensam lista över vad varje person har med sig. Efter det bestämmer ni IHOP vad som hamnar rätt i rummet och vad som int passar. Att inreda tillsammans kan vara himmel eller helvete beroende på hur envisa ni är att släppa taget om det gamla.

Här handlar det inte om vem som vinner inredningskriget, nej att kompromissa är lagen ni  måste gå efter. Om ingen av er har rätt möbel för rätt plats, överväg då att sälja av objekt på blocket. Köp sedan nya som passar till den lilla yta ni har. Planera sedan och skapa en sk. möbel plan – en avsiktlig plats för varje möbel – som känns bäst för att maximera utrymmet och skapar rymd i rummet.

Prylar och möbler ni inte får plats med kan ni sen sälja på BLocket. Det eller hyra förråd en längre tid där ni kan förvara allt ni inte vill slänga.

2. Trolla lyan större med rätt inredning

Det går att inreda en liten yta så den ser större ut! Använd tex. bara ljusa färger på färg och textil, låt dagsljuset flöda in så mycket det bara går. Placera större speglar på flera ställen för att reflektera mer ljus.

Gå loss med alla trick som inredningsexperterna skrivit om i alla tidningar, det dags att pröva dem i praktiken. När man försöker passa in flera personer på en liten men ändå mysig plats, då är det dessa små detaljer som kan göra en STOR inverkan. Bara en så enkel sak som att sätta gardinerna i taket och låta dem gå hela vägen till golvet, får lägenheten genast se mer rymlig ut.

3. Rätt förvaring är A och O

Tillsammans med de knep som gör ett litet utrymme verkar större, finns det knep för att klämma in mer smart förvaring i små hem. När allt är en jäkla röra av era grejer är det bästa ni kan göra att samsas över förvaringen.

Man kan även placera förvaringar där man kanske inte tänkt göra det från början. Hyllor ovanför dörrar tex. är en väldigt smart ide, samma med att förvara verktyg under skåpen och mer . Att ha förvaringslådor under sängen är även ett super tips för att förvara tex. sänglinne. Låt förvaringen bli räddaren i luten space nöden!

4. Skapa egen space med smarta trick

Det är viktigt att få egen tid och egen space fast man bor litet! Oftast har man inte ett helt rum att fly till i ditt lilla hem eller lägenhet, speciellt om ni bor i en etta med kokvrå. Då är det ändå viktigt att försöka hitta sitt egna lilla avskiljda hörn.

Att inreda med sk. visuella barriärer kan fixa privatlivet. Stora krukväxter, hängande tyger eller paneler, gardiner osv.  – kan vara helt avgörande för att ge en illusion av sekretess. Detta gör  att dela ett litet utrymme, ändå ger känslan av att vara privat tillfredställd i förhålllandet. Skärmväggar är ett annat bra tips och de är dessutom riktigt snygga.

Vill ni spara tid och era ryggar, då tipsar jag om en bra flyttfirma i Stockholm som heter Exellent Moving. De erbjuder inte bara flytthjälp utan även flyttstäd, bemanning och återvinning. De gör att flytten går som en dans och på deras hemsida hittar ni massa smarta flyttips. De erbjuder flytt för både företag och privatpersoner, samt tungflytt som tex. pianoflytt. Exellent Moving är erfarna i branschen och i deras händer är era saker säkra hela vägen till det nya hemmet. De har även många nöjda kunder vilket man ser av deras bra omdömen på Reco.se

Jag anlitade själv en flyttfirma förra gången jag flyttade och det ångrade jag inte. Allt gick så mycket smidigare och flytten kändes mer kul än tung och tråkig.

Lycka till med flytten!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024