fbpx

Bra elektriker i Göteborg – J2 Elteknik

Letar ni efter bra elektriker och bor i Göteborg ? Då har jag ett kanontips att dela med mig av. Jag anlitade ett företag vid namn J2 Elteknik för installering av belysning i min garderob jag gör om. DET ångrar jag inte en sekund för trevligare, duktigare och snabbare elektriker hittar man inte, iaf inte i Göteborg.

LÄS MER: Bord i mässing och marmor – lyxigaste fynden nånsin

Elektriker i Göteborg

bästa elektriker i göteborg

Jag letade bra elektriker i Göteborg och fann…. J2 Elteknik !

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

elektriker i göteborg

J2 elteknik gör alla former av eljobb från enkla inomhusbitar som det hemma hos mig med byte av kontakter till mer avancerade utomhusjobb. Här ser vi några jobb de gjort med fin utebelysning runt huset samt infällda spots i tak.

J2 elteknik göteborg

Även eljobb  i badrum och installerad golvvärme för kalla vinterdagar fixar J2 lätt som en plätt :)

J2 elteknik ab

Elektriker i Göteborg

Firman J2 Elteknik är ett litet genuint elföretag som grundades år 2009. Deras motto är att få bra rykte bland kunder genom så bra bemötande, kunskap och kompetens som möjligt. Det kan jag skriva under på när jag anlitade dem och det är därför jag även vill tipsa andra om att anlita J2 som elektriker.

J2 gör alla upptänkliga eljobb från små privata detaljjobb inomhus till större elinstallationer utomhus och för företag. J2 säger själva att kunderna alltid står först i fokus och målet är att gå från jobbet där alla är nöjda med resultatet.

På hantverksgalan som hölls i Stockholm tidigare i år vann J2 priset för Årets elföretag 2015. Inte illa pinkat för detta lilla företag som i starten inte visste om det skulle gå vägen att driva elfirma bland många många andra.

J2 Elteknik i Göteborg ger jag två tummar upp till och spår dem en helt LYSANDE framtid med ännu fler nöjda kunder än mig :)

LOVE M

Här vinner J2 elteknik pris för Årets elföretag i Sverige 2015!

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis