Att leta hus och lägenhet kan vara nog så svårt och tidskrävande. Ett tips på en bra bostadssajt är Bovision som erbjuder ett stort sökutbud inom villor, bostadsrätter och lägenheter. Bovision var Sveriges allra första bostadssajt och nu i Oktober lanserar de en helt ny hemsida http://bovision.se/

De har just nu över 35 000 bostadsannonser uppe så någonstans ligger drömboendet och bara väntar på att bli upptäckt!

Bostadssajt

bostadssajt

Härliga stora ljusa ytor har denna extravaganta våning i Stockholm.

9368206

Det som gör just Bovision till en sådan bra bostadssajt är att de alltid har de finaste våningarna till salu både i Göteborg och Stockholm.

inredningstips

Så här ser mitt drömboende ut: classy med stuckatur, kakelugnar och kristallkronor :)

9368204

Inte hittat rätt i bostadsdjungeln? Fler ultimata drömboenden väntar om ni besöker Bovision. En bra bostadssajt att lita på och en av de första i Sverige.

9368196

9368194

Bra bostadssajt Bovision

Det som gör just Bovision till en så bra bostadssajt  är att de har en busenkel sökfunktion, vilket gör det lätt för även den datorovane att hitta bostad snabbt och okomplicerat.

Sökmotoren är även unik då den visar större bilder redan i söklistan – en mycket användbar funktion.

När du hittat drömboendet skickar Bovision sedan dig direkt till en seriös registrerad mäklare, vilket underlättar mycket när man letar det rätta boendet.

Hoppas nu att ni hittar just ert ultimata drömboende, lätt som en plätt :)

Ha en skön dag!

LOVE M

bovision

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.