fbpx

Boende tips Stockholm: Residence Perseus Gamla stan

(inlägget innehåller supersavertravel annonslänkar)

För ett tag sedan besökte jag Stockholm snabbt och bodde då i det allra bästa läget mitt i mysiga historiska Gamla stan. Här är mitt ultimata boendetips i Stockholm om ni ska bege er dit snart.

LÄS MER: 5 stränder i Duvbrovnik ni måste besöka innan ni dör

Boende tips Stockholm

semester stockholm

KÖPTIPS: Få lyxig hotellstil i sovrummet med denna inredning HÄR

Jag bara måste boende tipsa er om Residenceperseus.com ett företag som hyr ut otroligt vackra lyxigt inredda lägenheter mitt i centrala Stockholm. Man anar hela tiden historiens vingslag som går likt en röd tråd genom alla deras utsökt smyckade lägenheter

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

boende stockholm

stockholm lägenhet tips

Hör och häpna men första bilden är från TAKET i vardagsrummet där jag bodde. Jag blev helt fascinerad av den medeltida takmålningen, vissa saker var bara bättre förr :)

köksinredning

Här är köket från den lägenhet jag bodde i och som ni ser har även den vackra historiska detaljer. Köket var extremt välutrustat och allt man behöver för att laga och baka finns på plats.

hyra lägenhet stockholm

inredningsdetaljer

restips stockholm

Det finns olika storlekar på lägenheterna och här är en av de större varianterna. Passar perfekt för familjen som vill utforska Stockholm från det allra bästa utgångsläget för sightseeing.

Lägenheterna har namnen Delight, Elegance, Glory, Regal, Grace och Prestige Passande kungliga då man nästan känner sig som en drottning mitt i den mäkta imponerande historiska dekoren:)

lägenhet stockholm

boende tips stockholm

Boende tips Stockholm

Jag har alltid gillat att bo i lägenhet mer än på hotell när jag reser. Man kan sköta sig själv och göra sin egen mat när man vill. Under min vistelse i Stockholm bodde jag i en underbar gammal lägenhet. Företaget som hyr ut de här klassiskt vackra lägenheterna heter Residence Perseus och ligger mitt i guldläget Gamla stan.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-känsla

Lägenheten var inredd i klassisk gammalsvensk dekor, men allt var ändå toppmodernt. Många inredningsdetaljer var dock kvar i original, som det bortom FANTASTISKA taket i vardagsrummet. När man bor hos Residence Perseus får man bara det allra bästa och så gäller även läget i staden. När man kommer ut har man mysiga Gamla stans butiker runt omkring. Bara ett stenkast ner ser man en makalös utsikt över Stockholms hamninlopp. Det går även snabbt att promenera till härliga Söder, där bla. utbudet av restauranger är fantastiskt.

Allt över Residence Perseus osar de genuina Svenska historiens vingslag. Huset som lägenheterna ligger i har anor ända tillbaka till 1600-talet och det går rykten att en gammal skatt ligger begravd i källaren. Lyxigt, klassiskt Svenskt och med allra bästa läget så sammanfattar jag min vistelse hos Residence Perseus.

Ett boendetips i Stockholm jag ger alla som liksom mig gillar självhushåll allra bäst:)

Ha en härlig helg:)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis