Bli redo för sommaren med ett covid-19 test

Bli redo för sommaren med ett Covid-19 test

Att resa är inte samma frihet som tidigare! Genom pandemin har mycket ändrtas och då framför allt enkelheten i att resa. Man måste nu kolla med olika länder vad som gäller ang. Corona. Samt även kolla vad som gäller i landet man mellanlandar i. Väl utomlands kan man börja känna sig krasslig och då är det inte det enklaste att gå Covid testa sig via sjukvården.

Men som tur är finns det nu en lättare lösning! Nya  Corona självtest där man enkelt kan ta med sig Corona självtest kitet på utlandsresan. Just nu får du dessutom hela 30 % rabatt på Covid-19 hemmatest! Använd koden  NTST3 när du kommer till kassan.

Idag tipsar jag om billiga-tester.se där ni kan köpa massor av olika smidiga snabba självtester för hemmabruk – bla. graviditetstest  och ägglossningstest

Billiga-tester.se har sålt graviditets- och ägglossningstester i ett brett utbud enda sedan 2006, och nyligen har sortimentet också utökats med Covid-19 hemmatest

Just nu får ni dessutom hela 30 % rabatt på Covid-19 hemmatest! Använd koden  NTST3 när ni kommer till kassan.

Läkemedelsverket har nämligen funnit, att det är så viktigt för den nationella hälsan att vi snabbt ska kunna testa oss på plats (t.ex. i hemmet, sommarstugan eller på resan), att de har gett dispens för testen så att den kan säljas i Sverige. Genom att vara lite förutseende, och ta en snabbtest vid första symtomen, kan du vara med till att minska smittspridningen i samhället samtidigt som du de bästa förutsättningarna för en stressfri semester – iallafall vad gäller Covid-19.

Att träffa släkt och vänner, eller resa kan ännu  inte göras med samma frihet som tidigare. Genom pandemin har mycket ändrats och då framför allt enkelheten i att träffa andra och/eller resa. Vare sig man är hemma eller har rest bort på semester, kan symtomen  snabbt visa sig och man börjar känna sig krasslig. Och då är det kanske inte det lättaste att hitta ett testcenter eller var man kan Covid-testa sig via sjukvården.

Men som tur är finns det nu en lättare (och mycket smidigare) lösning! Nya  Covid-19 självtest kan du med  fördel ha några stycken av i din förstahjälpen låda, och även ta med dig i bagaget på semestern. På bara 15 minuter kan du se ett positivt eller negativt resultat. Det finns flera tillfällen när ett hemmatest för Covid-19 kan vara väldig bra att ha, så att du snabbt kan få besked:

 • Om du känner dig slö eller sjuk, och vill ta en snabbtest innan du får utfört en PCR-test.

 • Om du är på semester och får symtom, och vill testa utan allt för mycket dramatik.

 • Om du ska på en fest eller större tillställning, och vill försäkra dig om att du inte smittar andra.

 • Om du har barn i åldern 8-17 år som varit iväg och träffat många andra människor – t.ex. fotbollskamper, konserter, scoutmöten eller andra evenemang.

 • Om du ska träffa personer i riskgrupp och vill se till att du inte har Covid-19 innan du träffar dem.

 • Om du vill använda testen som en första screening vid tillfällen där distansering inte är möjlig.

Med i testförpackningen finns testkassett, provrör med buffertvätska, provtagningspinne och en lättanvänd svensk bruksanvisning. Testen har lång hållbarhet; den kan användas ända fram till 22 april 2022. Perfekt att ha med på resan eller inför att gå på ett party och veta man är  Covid fri innan!

Hemmatesten för Covid-19  kan  ge dig mer säkerhet, men kom ihåg att testen inte är 100% säker, och att du därför fortfarande bör följa gällande regler, bl.a. hålla god avstånd och vara noga med handtvätt, ….och du: Om ditt hemmatest för Covid-19 visar ett positivt resultat måste du följa upp det med vidare PCR-test och smittspårning. Behöver du mer information så kika in på 1177.se!

OBS: Dessa snabbtest för hemmabruk ersätter inte ett antigentest eller PCR test med friskintyg från läkare. Detta måste du gå till ett testcenter eller vårdställe för att få om du t.ex. ska flyga.

Låt inte coronavirus förstöra dina planer för sommaren – med ett Covid-19  hemmatest kan du relaxa:)

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024