fbpx

Black Friday sko REA på 25 000 par skor just nu

Vintern slog till som en oväntad kall käftsmäll som den brukar! Efter den kall chocken lagt sig kommer nästa fråga varje stadsbrutta frågar sig…har jag skor att ta mig igenom nästa våg av snöhelvete levande med? Svaret från mig var absolut nej, då gummistövlarna gått sönder och de jag brukar ha i milt vinterväder läcker in vid snö. Det gäller som storstadsbo att rusta upp för sådana världsligt tyngande nederlag kallat……vinter:)

Nu har jag gjort det och ni kan också göra det, då Footway.com just nu har MEGA Black Friday sko REA på hela 25 000 par skor.

Sko rea

Tre vintersko måsten:

Sorel

Jag rivstartar med the rolls royce of vinterskor, nämligen dessa ovan från Sorel Detta kvalitetsmärke har bara de bästa vinterskorna med härligt tjockt ulligt foder och de håller värmen oavsett hur isigt det än blir ute. Sedan är de så sjukt snygga i färgen också och passar till de flesta outfits, beige skor är alltid ett säkert kort.

Crocs

Nästa par är ju bara så underbart coola att man smäller av. De kommer från märket Crocs och är ett par riktigt stylish vinterskor i världsklass. För mig som älskar katter är ju bara leopardmönstret en solklar tumme upp.

Tretorn

Ingen vinter i Göteborg utan gummistövlar! Nope så är det bara och därför är jag extra glad över att nu ha dessa ursnygga stövlar från Tretorn i min garderob. När Göteborgs regnet piskar i motvind, då är gummistövlar som en räddande hjälte i gummi outfit.


Här ovan ser ni ett par stycken av de vintersko par som jag själv fyndat och jag hoppas verkligen de håller att plöja igenom snödrivorna och grusslasket med i vinter. Jag menar det är verkligen som mamma alltid sagt, fryser man om fötterna ja då fryser man om hela kroppen ….inkl knoppen.

Vill ni också fynda skor rejält rustade för vintern då är det def. Footway.com ni ska beger er till bums.

Happy varmfotad vinterhelg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis