(I samarbete med badshop.se)

Letar ni billiga tvättställ just nu ? Då kan ni sluta leta och spana in detta inlägget där jag tipsar om massa fina handfat med REA-priser just nu. Att byta ut ett handfat i badrummet gör hela skillnaden och höjer rummets utseende rejält. Det finns även så många snygga tvättställ numer i olika form och storlekar. Jag har ett litet badrum och när jag flyttade in hade jag ett gammalt klumpigt handfat. Jag gjorde en badrumsrenovering och fick ett litet modernt nätt handfat, vilket gjorde SÅ stor skillnad.

Är ni också sugna på att byta handfatet så kolla in dessa snygga stilrena billiga tvättställ.

Vackra smäckra tvättställ med pelare till lägre pris just nu och ni hittar dem HÄR och HÄR

Tvättställ ovan hittar ni HÄR

Stilrena upphöjda handfat ovan finns HÄR och HÄR

Handfat ovan finns HÄR och HÄR

Handfat ovan hittar ni HÄR och HÄR

Alla snygga billiga tvättställ ovan kommer från badshop.se En butik online med allt inom bad och våtrum. De har i sitt stora sortiment bla. badkar, handfat, toalettstolar, blandare och massa andra badrumsmöbler. Just nu har badshop även rejält sänkta priser på nästan alla deras produkter.

Så varför inte göra som jag gjorde och byta ut den gamla trista handfatet till ett nytt och fräscht. Jag lovar få saker gör så stor skillnad som att byta ut badrumsmöbler och blandare.

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.