20 billiga stolar för ett lyxig kök och matrum

(Innehåller annonslänkar)

Leta ni just nu billiga stolar som ändå inte ser billiga ut? Sluta då leta för idag handlar det om budgetlyxiga stolar all the way till matbordet. Att byta ut stolarna vit matbordet kan förändra rummet på nolltid. Så vilka stolar ska man då välja? Jag står fast vid att sammetsstolar inte är det bästa valet för barnfamiljer med mycket spill. Här passar stolar i konstläder och plast bättre. Börja med att tänk ut vilken stil och känsla ni vill ha i kök/matrum. Då kommer valet av matstolar rätt naturligt efter det.

LÄS MER: Inredningstrender 2023 – 10 största nya trender

Här presenterar jag nu 20 billiga stolar som ser dyra och lyxiga ut. Vad som är billigt/dyrt är relativt men mitt val utgår från att billigt är under 2000 kr. Enjoy!

20 billiga stolar

Ni hittar lyxig beige matstol ovan HÄR

Billiga sammetsstolar

 

Sammetstolar ovan hittar ni billigt HÄR HÄR HÄR och HÄR

Nämn en matstol som ger mer lyx än en sammetsstol? Nej de är inte barnvänliga och får lätt fläckar, men ack så underbara att se på.

inredningsvis Köptips

Billiga barstolar

Billiga barstolar ovan finns HÄR

Billiga trendiga trästolar

Ni hittar trästolar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Billiga plaststolar ovan hittar ni HÄR

Plaststolar är absolut det bästa valet för barnfamiljer och husdjursägare. Plaststolarna är lätta att rengöra och torka av. De drar inte till sig hår eller är känsliga för fläckar som tex sammet är.

Foto: @baremalin

ja valet av stolar till kök och matrum avgörs helt enkelt av behovet i hemmet. Vad är praktiskt och inte när det kommer till att använda stolarna. Det är ju ändå den möbel som kommer användas allra mest, så det tåls att tänka på. Jag tipsar er om att kolla in Instagramhemmen, då där finns mycket matrum inspo att hitta och kanske kopiera.

Flera läsare älskade mitt sovrum efter jag gjorde om det och ville kopiera det. Sånt känns så overkligt ibland när man är känd influencer. Att folk gillar det man gör såpass mycket att de vill göra exakt samma vad man gjort fast i deras hem. Men jag tar såklart till mig det och tar det även som en stor ära att folk uppskattar det jag gör.

Hoppas ni hittar drömstolen i detta inlägget :)

Shoppa köksmöbler

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 297 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis