fbpx

Fynda billiga soffbord med REA priser

(Innehåller annonslänkar)

UNDERBART! att det finns en dag som firar alla singlar. Det är nämligen ”singles day” i helgen, dagen som hyllar alla singlar på planeten. Som singel är det annars lätt att hamna i depp mood med alla högtider för gemenskap som jul Alla hjärtans dag osv. Singles day uppkom i Kina och idag är det även en gigantisk shoppingdag för alla som älskar onlineshopping. Det är stor REA i massa butiker online i helgen och alla singlar kan fira genom att få rejäla REA-priser på massa snygga grejer.

LÄS MER: 75 bästa dekortips ni måste ha reda på

Här bjuder vi på några riktigt snygga billiga soffbord både på REA och utan REA.

Billiga soffbord

Ni hittar bord ovan HÄR

Hur snyggt marmorbord?

RUNDA SOFFBORD PÅ REA

Ni hittar soffbord ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Bord ovan med rabatt HÄR

BILLIGA VITA SOFFBORD

Billiga vita soffbord 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Ni hittar trä soffbord runt HÄR

BILLIGA SOFFBORD TRÄ

Ni hittar trendiga träbord 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 

Soffbord ovan HÄR

5 tips för att inreda snyggt med soffbord

1. Injicera lite personlighet

När du tänker på din soffbordsstil, överväg att injicera lite personlighet i din design. Lek med olika kärl, ljus, brickor och böcker som du har plockat upp med tiden fungerar som en uppmaning till samtal.” Ett sortiment av föremål som du har samlat från olika platser visar vem du är och var du har varit – och möjliggör ett enkelt utbyte av historier med gäster.

2. Go Big

Många är rädda att använda större prydnadsföremål på soffbord kommer att se ut eller dominera utrymmet. Vi säger istället att var inte rädd för större tillbehör. Försök att blanda stora skulpturala bitar med vackra Coffey table books.

3. Tänk på omgivningen

Förutom att dekorera soffbordets yta är det viktigt att ta hänsyn till hur bordet passar in i den omgivande heminredningen.

4. Variera storlek

Även om det kan kännas spännande att lägga till en mittpunkt på ditt soffbord, gå inte överbord med stora föremål. ”Nyckeln till soffbordsstyling är balans. Detta avser både storleken och antalet föremål du använder för att dekorera ditt bord. Ett soffbord eller sidobord som fungerar som bas för många prydnadssaker kan se rörigt ut, medan ett stort föremål kan kännas krångligt.” För att skapa en harmonisk balans

5. Använd Coffee Table Books

Det finns skönhet i den visuella effekten av en hög med överdimensionerade, inbundna böcker, särskilt de som visar upp våra passioner. Böcker avslöjar våra intressen och inspirationer och inbjuder andra att dela med oss av vad de älskar.” Se till att stapla soffbordsböcker konstfullt, använda minst tre, och placera dem inom räckhåll för att stimulera konversationen.

REA FYND SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis