fbpx

Billiga och klimatsmarta förskolemoduler från Indus

(I samarbete med Indus.se)

Ordet barack klingar dåligt i de flesta öron. Det påminner om svettiga små extrarum för byggjobbare, där varken yta eller bekvämlighet kommer i första hand. Detta vill företaget Indus ändra på och hyr därför ut toppmoderna fristående moduler för flera områden. Tänk tex om en skola ska renoveras då måste barnen ha nånstans att ta vägen under tiden den jobbiga renoveringen pågår. Då finns det sk. tillfälliga skolmoduler, som är helt anpassade efter barnens behov av lekyta och bra inomhusluft.

Förskolemoduler

Det är ett supersmart sätt att få ett tillfälligt ställe som skola genom toppmoderna förskolemoduler. Indus förskolemoduler är framtagna tillsammans med tips från både pedagoger och beställare på olika kommuner. Företaget Indus har funnits sedan 1974 och erbjuder idag kostnadseffektiva tillfälliga- och flyttbara lokaler.

Det jag gillar med Indus är att de hela tiden arbetar klimatsmart och tänker på miljön. CSR (Corporate Social Responsibility = socialt samhällsansvar) är ett viktigt ämne för Indus. De ser därför till att all verksamhet är klimatkompenserad vad gäller utsläpp. Tre viktiga punkter för en tillfällig förskolemodul är:

  1. Barnens trivsel
  2. God arbetsmiljö för pedagogerna
  3. Låg energiförbrukning

Förskolemodulerna har även klimatsmart komfortvärme i golven för lekande barn. De moduler med kök innehåller det modernaste inom utrustning och ventilation. Samt goda arbetsytor och förvaringsutrymmen.

Indus hyr inte bara ut flyttbara moduler för skolor. Nej det finns toppmoderna moduler för alla arbetsområden som bla. kontor och bygge. En smart tillfällig lösning helt enkelt och bra för miljön på samma gång, det sammanfattar flyttbara moderna moduler från Indus. Så står ni inför en stor renovering i er skola eller arbetsplats. Då är att hyra smidiga moduler från Indus ett riktigt smart val. Vill ni köpa moduler går detta också bra då Indus säljer vissa moduler, det går att läsa mer om detta på deras hemsida.

Ha en kanon dag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis