10 billiga mörkläggningsgardiner under 1000 kr

10 billiga mörkläggningsgardiner under 1000 kr

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga mörkläggningsgardiner just nu? Sluta leta för i detta inlägget fokuserar jag helt på alla ljusskygga vampyrer (som mig) och de underbara ljusavstötande gardiner som finns numer. Ibland är man ju bara så jäkla tacksam att man lever i modern tid. Jag menar vad hade de framför fönstren som solskydd förr mer än vanliga gardiner? Den nya tidens mörkläggande gardiner är dessutom precis lika snygga som vanliga gardinlängder. I detta inlägget tipsar jag även om hur jag själv satt upp mina gardiner i mitt sovrum.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Billiga mörkläggningsgardiner

Sammetsgardiner ovan finns HÄR

Ni hittar beige mörkläggningsgardiner ovan HÄR

Ni hittar gardiner ovan HÄR

Ni hittar grå mörkläggningsgardiner ovan HÄR

EXTRA KRAFTIGT TYG

Ni hittar gardin ovan HÄR

 

 

Om ni vill ha ett par gardiner i extra kraftigt tjockt tyg, då ska ni satsa på de gardiner ovan!

Svarta mörkläggningsgardiner ovan HÄR

Ni hittar vit mörkläggningsgardin ovan HÄR

Här ovan kan ni se mitt sovrum och hur jag satt upp mina gardiner. Jag har satt upp mörkläggande vita gardiner bakom de vanliga gardinlängderna. Denna idé fick jag från ett lyxig hotell i Stockholm och jag älskar det. Just lager på lager med tjocka tyger ger en sådan delux känsla i sovrummet.

 

Ni hittar sammetsgardiner ovan HÄR

EXTRA BREDA MÖRKLÄGGNINGSGARDINER

Beige extra bred mörkläggningsgardin HÄR

Gardin ovan finns HÄR

Ni hittar gardin ovan HÄR

Gardin ovan finns HÄR

 

Slutsummering – billiga mörkläggningsgardiner

 

Mörkläggande hissgardiner är bra att ha i sovrummet. De passar även toppen i hem med tx lågt i tak där vanliga gardiner känns missanpassat. Hissgardiner är även snyggt att ha bakom vanliga gardinlängder, det har jag själv i köket.

Tipset: Vill ni få fönster se större och längre ut så välj något bredare hissgardin än fönstret är. Ni kan även sätta hissgardinen precis vid taket ovanför fönstret, det ger en illusion av ett högre fönster.

 

LÄS MER: 6 tips för att hänga gardiner rätt och lätt

Jag är själv en ljusskygg vampyr gånger 40 000 och minsta ljus stör the interior queen på ärten :) Lyssna på detta nu, jag har först en mörkläggande rullgardin, sen mörkläggande gardiner från takskena, sen vanliga gardiner framför dem OCH sist men inte minst sovmask på det haha Är det NÅN därute som kan slå detta? snälla skriv och berätta :)

Det vi kan sammanfatta iaf är att mörkläggande gardiner är i särklass en av de smartaste uppfinningar som gjorts nånsin. Jag hoppas att detta inlägget gett er lite skön solskyddsinspo nu och att ni får en sval mörk nattsömn i sommarhettan senare.

Har ni några inredningstips att dela med er av? Sänd dem då till maria@inredningsvis.se så kan de komma med här på bloggen.

Keep it dark in the bedroom!

 

 

 

  1. BRA inlägg och jättefina gardiner :) Jag har vadderat min rullgardin med mörkläggande vadd och sen gardiner framför Avskyr minsta ljus när jag sover. Kram Moa

  2. ????????‍♀️ Jag! -Persienn, Mörkläggande rullgardin, mörkläggande gardin från golv till tak osv… ????

    • hahhahhah UNDERBART! jag trodde jag va totalt ensam om min mörkläggande mania :) Keep it dark :) /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024