fbpx

Matrum: 10 billiga matstolar under 2000 spänn

Jag har helt försummat kategorin matrum och då framför allt matstolar känner jag! Matrum och matsal är några av favoritrummen och vissa rum tilltalar personligen helt klart mer än andra. När man väl börjar botanisera bland matstolar inser man vad jobbigt det måste vara att välja rätt stol om man är på jakt, då det finns SÅ många. Behöver man ha dyra designerstolar? Nej! Det går att få ett lyxigt matrum med billiga matstolar, som vi kommer visa i detta inlägg.

Här får ni därför tips på några väl utvalda snygga budgetlyxiga billiga matstolar och alla kostar garanterat under tusen spänn!

Billiga matstolar

Ni hittar sammetsstol ovan HÄR

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

Ni hittar matstolar ovan HÄR

Ni hittar stol ovan HÄR

Ni hittar ljus trästol ovan HÄR

Ni hittar stol ovan HÄR

Ni hittar stil ovan HÄR

Ni hittar vit tygstol ovan HÄR

Ni hittar svart stol ovan HÄR

Ni hittar stolar ovan HÄR

runt-matbord

Foto Anders Bergstedt

Det andra jag tänkte på är hur otroligt många matsal stilar det finns. Jag tipsar om att följa en röd tråd i hemmet och låt därför matsalsmöblerna spegla hemmets övriga inredningsstil. Det kan lätt ge ett rörigt konstigt intryck om man blandar för många stilar hejvilt.

Man behöver absolut inte köpa en hel ny matsalsgrupp. Nej har man som på bilderna ovan ett antikt bord på lager, inred då med detta ihop med moderna matstolar för en nygammal fräsch look. Det blir även billigt för tex. studenter som flyttat till första egna lägenheten och inte har råd köpa allt nytt.

En nygammal mix av möbler är historia och nutid som möter framtiden ihop på ett perfekt och personligt inredningsvis.

LÄS MER: 6 billiga speglar under 2000 – veckans budgetlyx

There you have it! och hoppas att ni blev inspirerade att pimpa köket eller matsalen därhemma med några nya sköna stolar nu.

När det kommer till att köpa nya stolar passar verkligen det gamla uttrycket smaken är som baken bra. Kanske ni tom. ska låta baken välja köpet denna gång ist. för ögat, jag menar det är ju ändå den som ska stå ut med stolen och söndagsmiddagen med hela tjocka släkten.

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis