fbpx

Billiga lampor och ny belysning höst/vinter 2022

(Innehåller annonslänkar)

Hösten är snart här! Jag gillar hösten och det är även då jag fyller år, så kanske just därför. Med en helt ny säsong kommer även massa ny härlig inredning. Just inför höst/vinter känns det även lite extra kul att förnya hemmet och kasta ut sommarens mer lätta dekor. Något som kan förändra inredningen snabbt är att köpa några nya lampor. Jag brukar säga att lampor är som skor, de är detaljer men de avgör hela skillnaden.

LÄS MER: 10 idéer för en perfekt hall – hall inspiration

Här får ni nu belysning lampnyheter höst/vinter 2022 samt några smarta belysningstips.

Billiga lampor

Ursnygg cool ny bordslampa ovan hittar ni HÄR

Ny belysning höst/vinter 2022

Ni hittar nya lampor ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Nya lampor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Tips när ni köper nya lampor

Inte många inser hur viktig belysning och rätt val av lampor är i ett hem. Många tror dessutom att det räcker att sätta upp en taklampa över bordet och thats it. Sanningen kunde inte vara längre ifrån. Då belysningen i ett hem är det absolut viktigaste. Med rätt belyst rum kan man till och med förstora ett litet hem. Lampor är som trolleri och med rätt lampor skapas även magi.

Bordslampor är utmärkta verktyg för att definiera olika punkter på bord och fönsterbrädor, man vill visa upp lite extra. Genomtänkta val av kvalitetsbordslampor kommer alltid att löna sig att köpa och de ger en lysande lyxig upplevelse varje dag i ditt hem i många år framöver.

Våra stressade liv, intensiteten av konstant stress och oro i dagens värld, förklarar vår längtan efter hemmet som en lugn trygg plats, där vi kan koppla av och spendera kvalitetstid.. Det är därför de flesta när de kommer hem på slutet av dagen, vill mysa i en favoritstol med en kopp te under ett varmt ljus från favoritbordslampan.

Bordslampor är fantastiska verktyg när det gäller att skapa en lugn och mysig atmosfär, eller göra ett rum lyxigare. Med ett stort utbud av bordslampor tillgängliga på marknaden, kan ni välja de som uttrycker er konstnärliga smak bäst.

Huvudkriterierna för framgångsrik belysning i dagens hem är rörlighet och variation som enkelt kan implementeras med oss ​​av kvalitetsbords- och golvlampor. Att välja rätt bordslampa är en mycket personlig sak. Du bör börja med att själv definiera vilken typ av stämning du försöker uppnå i ditt hem eller i ett visst rum. Det är viktigt att ta en närmare titt på omfattningen och syftet med specifika rum i ditt hem. Om ett rum är stort och högt i tak, kanske du vill överväga belysningsarmaturer som är betydande i skalan. Du bör vara uppmärksam inte bara på lampans höjd utan även på lampskärmens diameter.

Jotex ny belysning

Nya lampor ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Vikten av att mixa olika ljuskällor

De flesta älskar vackra lampor men inte många vet hur viktigt det är att mixa olika ljuskällor rätt med varandra. Nyckeln är att förstå att det finns tre typer av ljus. Omgivande ljus är det allmänna ljuset du behöver för att kunna röra dig i ett rum utan att stöta på saker (i de flesta hem är det sådant som tänds när du trycker på huvudströmbrytaren). Accentljus är mer intensivt, fokuserat ljus som används för att framhäva vissa saker i ett rum, till exempel målningar eller arkitektoniska detaljer. Vanligtvis bör accentljus vara cirka tre gånger starkare än omgivande ljus. Och till sist har vi arbetsbelysning som är för ett specifikt praktiskt syfte, som en skrivbordslampa eller taklampor i köket etc. När du har identifierat olika typer av ljus, kan du använda det för att skapa olika stämningar i ett rum.

Nya bordslampor och vägglampor

Ni hittar nya bordslampor ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Terracotta och brända roströda nyanser är trendigt i höst och så även när det kommer till lampor!

Blanda olika lampmodeller

En av de grundläggande principerna för att få perfekt ljus hemma, är att undvika att förlita sig på en enda överliggande källa. Använd istället flera lampor – bordslampor, golvlampor, vägglampor och pendlar. Detta gör att du kan vara flexibel, särskilt i rum med flera funktioner. Till exempel kan olika ljusscener göra att samma rum kan vara ett ljust hemmakontor under dagen, en glamoröst upplyst matsal för gästerna på kvällen och en mysig läshörna på kvällen.

Lamp shoppen

Nordic Nest
1 5252 545
Lamp24
18 620,90
Nordic Nest
4 8906 999

Billig utebelysning

Lampor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu mer ny utebelysning HÄR

Bara för att det blir höst så betyder inte det att utelivet är slut. Nej häng upp massa snygg utebelysning i träd och buskar och ni kan njuta av trädgård och uteplats långt in i Oktober. Att hänga upp lampor och ljusslingor utomhus, det ger er trädgård och uteplats ett helt nytt lysande liv.

Trendiga vägglampor

Nya vägglampor ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ha en statement lampa

Det finns en fjärde sorts ljus som vi inte nämnde tidigare… Dekorativt ljus hänvisar till varje ljuskälla som är tänkt att vara vacker i sig, förutom det faktiska ljuset den kastar. Vi tycker att en lampa ska vara en vacker rumsdetalj även i fullt dagsljus när den är avstängd. Så var djärv, eller diskret, eller modern, eller retro, eller vad som passar din stil. Gör ett statement med en stor, flamboyant belysning!

Ursnygg vägglampa ovan finns HÄR

Som ni ser har det redan kommit massa snygga belysning nyheter inför höst 2022. Det är alltså hög tid att se fram mot hösten och inte deppa för att sommaren är slut.

Ha en lysande höst/vinter!

LOVE M

Shoppa trend nyheter

Soffadirekt
22954995
52958495
Soffadirekt
1049513995
Soffadirekt
49955995

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis