Hållbara designmöbler med upp till 30 % rabatt

Hållbara designmöbler med Upp till 30 % rabatt

(Innehåller annonslänkar)

Allt och alla blir gamla! Allt utom designerklassiker som Sjuan, Myran, Eames & Co. Det som däremot är mer rätt än någonsin är att använda designerstolar till matsalsbordet. Vi lever även i hållbara tider och då är att investera i en designmöbel det absolut mest hållbara. Då dessa kvalitetsmöbler håller i otaliga decennium. De kan sen säljas vidare på aktion och återanvändas av en ny person, lika länge. Detta gör att det är värt att lägga en liten extra slant på designmöbler. Det finns även så otroligt många duktiga Nordiska möbeldesigners att se upp till.

LÄS MER: Lär er allt om designmöbler- hitta er design stil

Här tipsar vi nu om stor designmöbler REA med upp till 30 % rabatt på massa kända design möbler och inredning.

 

Ni hittar designsoffor med rabatt nu HÄR och HÄR

Ni hittar CH24 Y-stol ovan med rabatt HÄR

Ni hittar fåtölj ovan HÄR

Det är svårt att tro att fåtöljen ovan är från tidigt 1900-tal så trendig som den ser ut. Little Petra är fåtölj formgiven av Viggo Boesen som ursprungligen introducerades 1938 och blev en omedelbar succé, fåtöljen vann utmärkelser i både Köpenhamn. Här ser vi den i ny tappning, klädd i teddy!

Ni hittar fladdermusfåtölj med rabatt ovan HÄR

Ni hittar GUBI soffbord med rabatt ovan HÄR

Ni hittar Flos lampa med rabatt HÄR

Ni hittar klassisk designfåtölj ovan HÄR

Ni hittar canvas stol ovan HÄR

Ni hittar GUBI marmorbord ovan HÄR

Ni hittar spegel med rabatt ovan HÄR

Ni hittar trendigt träbord ovan med nedsänkt pris HÄR

4 orsakker att välja designmöbler

1 De är hållbara

Som jag nämnde i början är det hållbart att köpa design möbler och design inredning. För att dessa kvalitetsmöbler kan användas nästan för evigt. Säljas vidare på aktion och sen återanvändas igen. Ett både miljövänligt och snyggt val!

2. De är ändamålsenliga

Ändamålsenlighet är på sätt och vis ett uttjatat begrepp. Men i grund och botten handlar det om att något fyller den funktion som saken i fråga är framställd för. Med möbler blir det ett tveeggat svärd. Särskilt då de måste vara både användbara och samtidigt passa in i rummet.

Vad som är speciellt med just designade möbler är att de säkerställer en alldeles speciell balans mellan ändamålsenlig användbarhet och hög nivå av estetik. Ett annat sätt att se på saken är att man inte behöver kompromissa med stil för att uppnå funktion.

3. De bjuder på variation

Designermöbler möjliggör väldigt stor variation då de finns tillgängliga i ett stort antal utföranden. Eftersom de verkligen präglas av skaparen så finns det minst lika många variationer som det finns designers. På så sätt är det ingen hemlighet att många fattar tycke för en viss persons design och gärna låter den prägla hemmet. Samtidigt är valmöjligheterna i det närmaste oändliga.

Genom att välja just de möbler som du själv tycker bäst matchar ditt hem och din eller din familjs stil så ger du dig själv chansen att få spännande variation i vardagen utan att behöva tumma på vad du i övrigt anser är viktigt med möbler.

4. De är ren kvalitet

Det finns definitivt en viss sanning bakom påståendet att förväntningar leder till kvalitet. När det gäller designermöbler så är det en självklarhet att möblerna ska tåla dagligt bruk samtidigt som de måste leva upp till en hög nivå avseende stil.

Att välja denna sorts möbler gör därför att du får produkter som i ett flertal olika hänseenden matchar även de allra högsta förväntningar på kvalitet.

 

 

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024