fbpx

Billiga beslag med kvalitet från Elito.se

De är små och oansenliga i butiken men väl på plats på skåpet gör de STOR skillnad. Jag talar om beslag som köksknoppar, dörrhandtag och möbelbeslag.

Det här inlägget ger skäl åt uttrycket – det är detaljerna som gör hela skillnaden !

Beslag

Beslag-inspiration

beslag lantligt kök

Klassisk stil i köket

beslag kök

I ett lantligt kök som de ovan passar klassiska beslag bäst. Dessa gyllene kökshandtag kommer från veckans valda webshop elito.se

kökshandtag billigt

Modern stil i köket

handtag kök

Moderna köksbeslag ovan från Elito.se

I ett modernt kök passar moderna stilrena kökshandtag bäst !

krokar hall

krokar beslag

Eller varför inte hotta upp garderoben eller hallen med nya krokar i höst ?

beslag kök (2)

Det finns inget som bevisar det mer än knoppar och handtag till skåp och möbler. Med fel kökshandtag på skåpen blir köket platt oanseligt och trist. Med rätt valda beslag däremot får både köket och skåpsluckorna förstaklassbiljett direkt till stilhimlen. Jag har själv en besatthet i skålhandtag, då jag tycker de är de snyggaste beslag som finns speciellt i ett klassiskt lantkök.

Alla läckra beslag ovan kommer från denna veckas butik Elito.se som har massor av snygga handtag både klassiska och moderna. Elitos affärside är att erbjuda kvalitets beslag till lägsta möjliga pris. De säljer bla. kökshandtag, skålhandtag, köksknoppar, klädkrokar, garderobshandtag, svarta handtag, rostfria handtag och klassiska porslinsknoppar.

Själv har jag länge funderat på att byta knoppar på all köksluckor i köket och nu blir jag ännu mer taggad. Är ni sugna på att ändra om där hemma genom små medel så tycker jag att ni ska titta in till Elito.

En butik helt i min smak och som understryker mitt eviga inredarmantra…det är detaljerna som gör skillnaden !

Ha en härlig dag sötnosar :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis