fbpx

5 billiga barnsängar under 3000 kr

Letar ni billiga barnsängar som ändå inte ser dåligt hemmagjorda och skrangliga ut ? Se då hit för idag har jag rotat fram några riktiga budgetfynd sängar till barnrum OCH rejält billiga dessutom! Barnsängar ska vara snygga, smart tillverkade och göra både mamma och barn glada vid blotta åsynen. De här sängarna må vara i dvärgstorlek men faktum är att de är så fina att jag vill ha några själv.

LÄS MER: Inreda barnrum hållbart och eco vänligt

Här får ni 5 billiga barnsängar under 3000 kr!

Billiga barnsängar

Ni hittar barnsäng ovan HÄR

Ni hittar vit barnsäng ovan HÄR

Ni hittar svart Babybjörn resesäng ovan HÄR

Ni hittar barnsäng ovan HÄR

Ni hittar svart barnsäng ovan HÄR

 

 

Billiga barnsängar

Mitt rum när jag var liten var så litet så jag hade aldrig plats med min drömsäng. Det var egentligen en stor våningssäng i prinsessrosa bäddning jag ville haft. Kanske det är därför jag lägger så mycket krut just på sovrummet nu i vuxen ålder. Jag vill helt enkelt ta igen barndomens förlust av barnsäng och nu sova som en riktig prinsessa på ärten eller nej som drottningen av en perfekt bäddad säng :)

Live small Dream BIG :)

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis