Billig badrumsinredning med romantisk känsla

(Innehåller Hemtex annonslänkar)

Dags att dyka ner i lite härlig romantisk OCH dessutom billig badrumsinredning. Jag älskar den där lantliga romantikkänslan i badrum som har badkar med tassar och kristallkrona. Säkert många män som inte håller med men tjejer bryr vi oss vad de tycker ? ….NEJ   Att glida ner i ett varmt jasmindoftande bubbelbad med massor av levande ljus och en kristallkrona blingande ovan slår ändå all sex i världen :)

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-känsla

Jag har dessutom letat fram romantisk billig badrumsinredning till er. Inredningsvis motto är alltid lyxigt men till budgetpris så att alla har råd att njuta, såklart även när det kommer till badrum.

billig badrumsinredning

Billig badrumsinredning inspiration

badrumsinredning billigt

badrum inspiration

KÖPTIPS: Snygg billig badrumsinredning som handdukar mm. hittar ni HÄR

Stiltips: gammaldags blandare till badkaret är ett MÅSTE för att få till den eftertraktade romantiska badrumsinredningen.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

badrumsinredning budget

 Billig badrumsinredning

blir det automatiskt om man som här använder sköna loppisfynd. Ja man kan använda både tavlor och gamla skåp i ett badrum som är stort :)

Tips: kom dock ihåg att fuktskydda möbler ni målar och det finns speciell våtrumsfärg.

romantisk badrumsinredning

KÖPTIPS: Fantastisk fina badrumsdetaljer hittar ni att köpa HÄR

Detaljer detaljer detaljer:  och här kan man verkligen få billig badrumsinredning enkelt. Byt ut gamla tvålkoppen och handdukarna till några med mer romantisk känsla, nytt på nolltid.

badrumsinredningar

Guld och sliten badrumsinredning är så vackert att inredningshjärtat nästan brister :) Ger den där härliga Franska ruffiga känslan som är på tapeten i år.

LÄS ÄVEN: 6 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

badruminredning billigt 3

Få stilen billigt: romantisk badrumsinredning

Alla grejer ovan hittar ni att köpa HÄR och HÄR

När det kommer till inredning råder kvinnans lag och mannen måste lyda punkt, speciellt när det kommer till badrumsinredning. Romantiska badrumsinredningar har vi sett mycket av på sista tiden och trenden blir bara större i kapp med badrummet. För vi bygger våra badrum mycket större nu än tidigare tack gode gud. Lång borta är små badrum där man får vara erfaren yoga instruktör för att lyckas smörja sig utan att slå armen blå på badkaret.

LÄS MER: Så får ni ett lyxigt vardagsrum med rätt möbler

Hemnet tex. är fyllt av stora lyxiga badrum med utsikt över havet och med lyxig kristallkrona glänsande som badkarets egen gloria. Här syns inga spår på finanskriser eller annat tragiskt i samhället nej det är livsnjutning som gäller hela vägen och jag följer gärna med :)

vad gillar ni romantisk badrumsinredning ???

Ha en härlig ny vecka med många VÅTA drömmar :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis