fbpx

Största bikini trender 2023

Dagarna börjar bli längre och varmare väder ser ut att vara precis runt hörnet. Ja – våren och sommaren kommer tjockt och snabbt så det är nu dags att börja fundera på att uppdatera din badklädeskollektion. Vi har sett många olika stilar komma på banan i sommarkollektionerna 2023, så låt oss ta en titt på några av våra favoriter.

LÄS MER: Sommar mode trender 2023 – detta gäller i sommar

Så vilka bikini trender gäller det nya året 2023? Här går vi igenom vad som trendar stort inom bikini fronten i sommar.

Bikini trender

Ni hittar trendig bikini ovan HÄR

Hög midja trendar stort

Bikinitrosor med hög midja har varit modehöjden på olika punkter genom historien – och 2023 är inte annorlunda. Inte bara är hög midja trendigt, den döljer även en missprydande otränad mage. Dessutom förlänger den höga midjan dina ben, vilket gör att du ser längre och smalare ut. Varför inte ha lite kul med dina högmidjade byxor och leta efter design som sticker ut från mängden – med utskurna sidor eller volanger.

Retrorätt bikni med hög midja HÄR

Asymmetriska mönster

Asymmetriska mönster ökar i popularitet och bikinis med en axel är ett bra sätt att utnyttja denna trend. Med en enaxlad design kan du lyfta en enkel vanlig bikini – vilket ger den en elegant och elegant look. Å andra sidan, om du letar efter en mer glamorös och over-the-top-look, välj en enaxeldesign som har flera remmar, fransar eller volanger.

Ni hittar snygg blå bikini HÄR

Snygga, enkla linjer

Om du letar efter en chic och enkel design – är den klassiska bandeaubikinin tillbaka. Detta är perfekt för dem med en mer petite ram men kanske inte det bästa alternativet för dem med en fylligare byst där remmar skulle vara bättre för stöd. Bandeau bikiniöverdelar är perfekta om du vill få en jämn solbränna utan några bandmärken. Prova mixa-och-matcha bikinis genom att kombinera en vanlig bandeau-topp med ett antal olika tryckta underdelar för flera utseenden i en.

Ljusa och levande nyanser

Det är sommar – solen skiner; blommor blommar och världen känns levande. Det är därför ljusa färger alltid är populära vid den här tiden på året. År 2023 tas ljusa färger ännu längre med återkomsten av neonnyanser. Ljusa gröna, livfulla apelsiner, livliga gula och energiska rosa är heta på banan just nu och badkläder är ett riktigt roligt sätt att införliva dessa nyanser.

Ni hittar accessoarer ovan HÄR & HÄR

 

Accessoarer att matcha med din bikini

Vi kunde inte nämna badkläder utan att diskutera snygga detaljer som du kan matcha ihop med dem. Ett av de bästa sätten att lyfta en bikinilook, speciellt om du är i den varma solen är att lägga till en hatt. Tänk bredbrättade, neutralt tonade hattar som floppar graciöst över ditt ansikte i solen – skyddar din hud samtidigt som de ser snygga ut.

Detta kan också kombineras med några minimalistiska smycken som tunna guldkedjor eller fina små guldbågar. Guld är en klassisk metall som kommer att hålla trenden i många år framöver – perfekt för smycken som är en investering. Undvik tjocka eller tunga smycken eftersom detta kommer att tynga dig och kan leda till några ganska olyckliga solbränna linjer!

INREDNINGSVIS FAVORITER

Soffadirekt
37954995
Soffadirekt
22952795
Soffadirekt
66958995
Soffadirekt
7995 SEK9995 SEK
Soffadirekt
69907490
Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
1449516995

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis