Besök vackra hotell Bellevue vid Vättern

( I samarbete med hotell Bellevue )

Nytt år nya tider och nya sköna planer för semester och njutning! Vad passar bättre än att fly den grå vardagen och ta in på ett lyxigt hotell nån helg? Jag älskar själv att besöka olika hotell på olika platser och i olika städer. Som inredningsbloggare hämtar jag inspiration från vackra miljöer. Och hotell har ofta otroligt vackra och Instagramvänliga miljöer. Jag inredde tom sovrummet efter ett koncepthotell en gång, snacka om hotellkänslan hemma. Allt handlar om att återskapa den mysiga miljön i hotellrummet. Detta gör man med rätt val av textilier och belysning.

LÄS MER: FÅ LYXIG HOTELLKÄNSLA I SOVRUMMET BILLIGT

Idag tipsar jag om det vackra gamla Hotell Bellevue som ligger i Hjo vid den magiska sjön Vättern! Ett hotell ni bör besöka nån gång om ni har vägarna förbi Skaraborg. Om inte annat är det värt ett besök bara för den goda matens skull.

Hotell Bellevue har historia långt tillbaka och har även hunnit med några rejäla omställningar på vägen. Hotellet hade sina stora glansdagar på 70-80 talen och kända artister som Lill-Babs, Sven-Ingvars och Vikingarna har uppträtt i stora matsalen. Hotell Bellevue gick så med förlust i början av 2000-talet, men sedan 2010 har hotellet nya ägare som tagit över verksamheten. Hotellet erbjuder nu god mat, plats för bröllop och grupper , samt vackert inredda hotellrum. Med sitt magnifika läge vid Vackra Vättern och närhet till mysiga Hjo stad, så är Hotell Bellevue väl värt ett besök.

Jag åkte själv som barn alltid på semester med familjen runt Vättern. Det var en lika magisk tripp varje gång vi reste genom de vackra omgivningarna vid Vättern sjö. Så jag kan verkligen rekommendera alla ett besök till Hjo och det mysiga gamla hotellet Hotell Bellevue. Visste ni btw att Bellevue betyder ”vacker vy” och det är precis vad man får om man besöker Hotell Bellevue :)

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 178 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis