fbpx

Beslag inspiration – detaljer gör skillnad

De är små och oansenliga i butiken men väl på plats gör de STOR skillnad. Jag talar om beslag som köksknoppar, dörrhandtag och möbelbeslag. Det här inlägget är full av härlig beslag inspiration…enjoy !

Beslag inspiration

Beslag inspiration

 

kokinredning

Få den eftertraktade klassiska lantstilen i köket med ursnygga skålhandtag och knoppar från specialbeslag.se

koksbankar

inredningstips

Den heta retro känslan i köket får du med de rätta 60-talsdetaljerna på skåpsluckor och dörrar. Här dörrhandtag med retrokänsla och det klassiska snabelhandtaget. Mer beslag inspiration finns hos Specialbeslag

stringhylla

koksbankar

inredningsblogg

Att byta till snyggare dörrhandtag är en detalj som gör STOR skillnad i ett rum. Det kan lyfta och försköna vilken trist 70-tals dörr som helst. Kolla in det första handtaget, hur snyggt och classy blir inte det på Toa-dörren :)

inredningsdetalj

svensk inredningsblogg

Klassisk beslag inspiration för att pimpa din gamla byrå eller sängbord med nya fräscha knoppar och handtag.

matsalsbord

Beslag inspiration

Jag har sagt det förut och jag säger det igen…det är detaljerna som gör skillnaden. Det finns inget som bevisar det mer än knoppar och handtag till skåp och möbler. Jag har själv en besatthet i skålhandtag då jag tycker de är de snyggaste beslag som finns i ett klassiskt lantkök.

Jag har nu letat fram en riktigt bra butik Specialbeslag.se som bjuder på Sveriges bredaste sortiment av inredningsdetaljer. Specialbeslag strävar hela tiden efter en personlig kontakt med kunderna och har därför alltid nöjda kunder. De har ett brett sortiment av detaljer så som läckra dörrhandtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar. Specialbeslags egna affärsmantra är…

Sortiment-Kunskap-Service

Själv har jag länge funderat på att byta knoppar på all köksluckor i köket och nu blir jag ännu mer taggad. Är ni sugna på att ändra om där hemma genom små medel så tycker jag att ni ska kolla in Specialbeslag. En butik helt i min smak och som understryker mitt eviga inredarmantra…det är detaljerna som gör skillnaden :)

Hoppas att ni fått beslag inspiration nu, det är ALLTID detaljerna som gör skillnaden :)

Ha en härlig helg sötnosar!

LOVE M

specialbeslag

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis