fbpx

Beige inredning – supertrendigt eller jäkligt gubbtrist?

(Innehåller annonslänkar)

Beige inredning och beige färg har gått från helt osynlig på nyans till att blivit hetaste färgen på trendtoppen . Hur har detta gått till? Jag menar i så många år har beige ansetts som den absolut tråkigaste färgen av alla. En killkompis som har 0 koll på inredningstrender sa …beige? Nä fyfan det påminner ju om gamla gubbar som helt är klädda i beige och luktar piss.  Eller minns ni det avsnitt av Sex & The City där Mr Big säger till Carrie att han gjort slut med Natasha. Han säger att Natasha inreder bara med beige hemma. Han säger beige everything around her is beige, beige is f bullshit.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Från dessa brutala åsikter har alltså beige ändå lyckats ta sig till färg trendtoppen i Sverige. Jag tror det började efter den rosa mania våg som pågick på Instagram ett tag. Beige färg blev liksom motvikten till alla färger som vart ett tag. Så kom Bianca Ingrosso in i bilden och tog beige ända upp till stjärnhimlen.

Ja! Säga vad man vill om beige färg men het är den och i år ännu hetare. Så hur inreder man med beige utan det blir boring? Svaret är att mixa och matcha med rätt övriga färger och material. Här får ni snygg beige inredning som garanterat inte är gubbtrist.

Beige inredning

Matgrupp ovan hittar ni HÄR

Matgrupp ovan hittar ni HÄR

Här ser vi den rätta combon för beige färg. Mixa beige med mässing svart och marmor material. SÅ SNYGGT!

BEIGE TRENDING

Beige inredning ovan finns: 1 Puff HÄR 2. Sänggavel HÄR 3. Stor fåtölj HÄR 4. Sängbänk HÄR 5. Överkast beige HÄR 6. Liten fåtölj HÄR 7. Gardiner HÄR 8. Fluffig matta HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Beige sammetsstolar

Beige sammetsstolar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Att ha några beige sammetsstolar ger rummet en lyxig lugn karaktär. Men se till att mixa beige möbler med andra material i tex svart eller guld/mässing.

Beige sittpuffar sammet

Sittpuffar ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR

Beige sammetsgardiner

Gardiner ovan finns: HÄR

Få den där exklusiva känslan som Bianaca Ingrosso har i sin nya lyxvåning med beige sammetsgardiner.

Foto: @stylebylojs

Här ser vi hur supertalang inredaren @stylebylojs i Stockholm inrett med beige allt annat än tråkigt. Det handlar helt enkelt att ha beige i bakgrunden och låta några färgstarka detaljer matcha och poppa i förgrunden.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Beige sammetssoffor sammet

Ursnygga beige soffor ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Snygga soffbord att matcha med beige inredning

Bord ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Foto @interior.by.d

Beige och grå inredning ihop?

Jag har fått flera frågor om man kan mixa grått med beige i inredningen. Här ovan har ni svaret vilket är JA! Visst kan man mina beige + grått det handlar bara om hur man gör det. Se så fint duktiga Instagram hemmet @interior.by.d  har mixat grå soffa med massa lyxiga beige kuddar.

Foto: @interior.by.d

Så har vi nu fått svaret på om beige inredning är snygg eller trist som lutfisk? Ja bilder talar ju mer än tusen ord sägs det. Beige färg KAN vara sjukt tråkig om man bara klär sig eller inreder bara i beige utan avbrytande färger. Men genom att matcha beige inredning med andra material och färger som ovan, då blir beige alldeles alldeles underbar.

Jag har själv gått från att avsky beige till att verkligen börjat gilla den. Jag är nog faktiskt mot min vilja hjärntvättad av allt beige mode och trender just nu. Så ni ser även den motvilligaste kan börja gilla en trend bara för att det är just en trend. Vi är alla trots allt flockdjur och just nu samsas vi alla i samma beige båt som tar oss upp till trendhimlen.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis