fbpx

Bästa julklappstips 2020 – julklappar för alla

Här är bästa julklappstips 2020! Detta år blir onlineshoppingens år på fler plan än ett. Så även när det kommer till att handla julklappar. Att medvetet gå ut och trängas på stan mitt under en virus pandemi, känns helt fel. Att sitta i lugn och ro framför datan eller mobilen och klicka hem de bästa julklappsfynden, det är den nya tidens sätt att shoppa. Det kan vara svårt att hitta rätt julklappar till rätt personer. I detta inlägg tipsar jag därför om julklappar för alla olika tycke och smak.

Mina damer och herrar! Här får ni bästa julklappstips 2020 och jag lovar ni vill behålla några klappar för er själva :)

Lyxiga julklappar – glimmar lite extra

Ni hittar julklappar ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Lyx, lyx, lyx! som Bianca Ingrosso säger. Menar vem vill inte ha en lyxig julklapp? Knappas nån som säger nej till lite extra glammiga klappar. Ovan har jag mixat både dyra och budgetlyxiga klappar.

Billiga julklappar – ingen Januari ångest

Julklappar ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

För många kommer Julen i år bli svår ekonomiskt pga av Corona krisen:( Men det går att fynda fina billiga julklappar också. Ovan tipsar jag billiga trendiga klappar under 1000 kr.

Julklappar för spa måbra älskaren

Julklappar ovan finns HÄR och HÄR

Vilken tjej vill inte gå på SPA? Corona pandemin gör det dock svårt att gå på SPA Irl. Då kan man ge bort SPA prylar och låta den som får paketen göra sitt egna mysiga SPA hemma istället.

Mjuka mysiga julklappar

Julklappar ovan finns HÄR

Julklappar till husdjur

Alla mysiga djurklappar ovan finns HÄR

SÅ KLART! Ska våra älskade husdjur också ha en välförtjänt julklapp. De ger oss ovillkorlig kärlek 24/7 hela året runt så är det nån som förtjänar den bästa gåvan är det våra älskade ludna vänner. En mysig sovplats blir den perfekta julklappen till både hund och katt.

För beige fantasten

BEIGE INREDNING OVAN FINNS: 1 PUFF HÄR 2. SÄNGGAVEL HÄR 3. FÅTÖLJ HÄR 4. SÄNGBÄNK HÄR 5. ÖVERKAST BEIGE HÄR 6. LITEN FÅTÖLJ HÄR 7. GARDINER HÄR 8. FLUFFIG MATTA HÄR

Beige färg är trendigast i år! Aldrig har beige inredning varit så på tapeten som nu. För den yngre killen eller tjejen som flyttat till nya lägenheten, passar några beige inredningsklappar perfekt.

Lysande julklappar

Alla läckra lampor ovan hittar ni HÄR

Varför inte ge bort en lyxig lampa i julklapp? Jag vet nog ingen kvinna som inte skulle uppskatta en läcker designlampa som present :)

Alla George Jensen detaljer ovan finns HÄR

Ge bort en vacker design ljusstake i julklapp! Jag lovar detta uppskattas av alla oavsett ålder.

Vem vill inte ha stora hårda julklappar? Passa på att ge bort en möbel i julklapp till den inredningstokiga. Det blir garanterat en julklapp mottagaren inte glömmer i första taget :)

Klappar För köksnörden

PRODUKTER OVAN HITTAR ni HÄR

Till köksälskaren passar en snygg stylish köksmaskin perfekt i julklappssäcken. Eller varför inte ge bort en snygg barstol i sammet som den ovan.

Julklappar till honom

 

Manliga klappar ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Vilken kille gillar inte hårda klappar? Gärna tekniska klappar med drag i. Här har jag samlat några riktigt heta julklappar till honom, som ni kan ge pappa eller pojkvännen.

Julklappstips till barnrummet

PRODUKTER OVAN FINNS: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR

ÄNNU FLER FINA KLAPPAR TILL BARNRUMMET FINNS HÄR

Bara en enkel liten gran krans kan göra hela skillnaden!

 

Många gav sig ut i Black Friday Rea shopping trots nya Corona restriktioner. jag tycker det är vansinnigt att springa ute i butikerna och handla mitt i en pandemi. Så jag tipsar ALLA därute att ta sitt ansvar och stanna hemma och handla alla julklappar online i år. Visst det är tråkigt inte kunna vara social, men ni kalrar det ett litet tag tills smittan gått ner. Dessutom finns de allra finaste och fyndigaste julklapparna online, se bara ovan här :)

Stay at home and shop online!

 

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis