Glada nyheter! Min fantastiska hudvårdsguru och fillerspecialist Helena Brenke är tillbaka i Göteborg. Närmare bestämt är hon tillbaka på sin gamla proffsiga klinik Faceclinic i Askim. Jag har gått till Helena Brenke i flera år ocj skulle ALDRIG välja gå till någon annan. Proffsigare än henne på fillers finns bara inte. Jag får jämt höra att jag ser så ung ut och ser ut mer 30 än över 40. Detta har jag delvis vackra Helena att tacka för. Jag har gjort både Restylane för utfyllnad och nu på senare tid den helt AMAZING behandlingen Profhilo. Har ni inte testat den sistnämnda så bara måste ni göra det. Man ser bara yngre och yngre ut efter varje Profhilo behandling, som ett mirakel.

Jag är SÅ glad Helena Brenke är tillbaka på Faceclinic i Göteborg och vi säger alla välkommen till henne.

Sköna Helena Brenke är tillbaka på faceclinic i Askim igen. Det finns ingen bättre på fillers behandlingar i Göteborg än Helena och det är jag levande bevis på.

Fillers behöver inte vara ytligt och onödigt. Det kan ge friskhet och utfyllnad tillbaka i ett ansikte på någon som varit långvarigt sjuk. Har man tex. gjort långa utsugande jobbiga cancerbehandlingar, då ser ansiktet gammalt och härdat ut efter. Fillers kan då användas för att återuppbygga ungdom och ge tillbaka det so sjukdom sugit ut. Ett ungt friskt ansikte får oss att må bättre mentalt, det är vetenskapligt bevisat.

SOMMAR REA FAVORITER

Här är hela det härliga Faceclinic gänget med alla kvinnliga medarbetare samlade. Hos dem ligger ert ansikte i trygga händer.

Foto: Maria Ljungström/Inredningsvis.se

Här är jag själv och jag är supernöjd med resultatet på ansiktsbehandlingarna med fillers jag gjort hos Helena Brenke på Faceclinic Göteborg. Inga missbildade fillers ankläppar här inte, bara ett naturligt sexigt puss plut :)

Foto: Maria Ljungström/Inredningsvis.se

Att behandla med fillers är en sann konst och det är tyvärr få som har kunskapen att göra det. Därför går det runt dåliga rykten om fillers, som duck lips och plastigt fult face. Detta får man BARA om dessa behandlingar utförs av inkompetent personal och kassa fillers preparat. Hos Faceclinic i Askim är man alltid i proffsiga trygga händer. Då speciellt hos min Hela Brenke, som är en sann artist på jobbet hon gör. Jag poängterar att ni kan inte bara göra en eller två behandlingar, om ni vill få långvarigt bra resultat. Behandlingar med kroppseget hyaluronsyra tar tid att bygga upp i huden. Jag tipsar att ni regelbundet gör touch up behandlingar flera gånger om året för bästa resultat.

Jag anser att jag själv är fillers bästa ansikte utåt då jag ser helt naturlig ut och inte ett dugg plastic. Jag hade själv varit långvarigt sjuk första gången jag kom till Faceclinic och Helena Brenke. Hon som genom ett mirakel förvandlade mitt trötta ansikte till minst 10 år yngre på bara 2 gånger. Ni måste bara testa detta ni kommer inte ångra er. Och jag har fått flera frågor om fillers behandling under ögonen gör ont. Svaret är NEJ då man använder bedövningssalva. Just filler under ögonen gör sådan stor skillnad man nästan ramlar baklänges.

Jag hoppas att ni fått en helt annan syn på fillers behandlingar nu. Görs det på rätt sätt så är det en sann life changer och face saver. Ni kan läsa mer om Faceclinic, bästa Helena Brenke och boka behandlingar HÄR

Stay safe and stay hot :)

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
3 324,304 749
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.