fbpx

Bästa Alla hjärtans dag present tips – en upplevelse

(I samarbete med happy-day.se )

Många letar en perfekt Alla hjärtans dag present tips bland materiella ting. Men till saken är att den bästa Alla hjärtans dag presenten man kan få enligt mig är inget materiellt, utan en upplevelse irl. Detta har jag förespråkat länge när det kommer till att köpa presenter allmänt. Istället för ge bort massa onödiga prylar, varför inte ge bort en spännande upplevelse att minnas för evigt?

Idag tipsar jag om ett grymt företag som erbjuder upplevelser av alla möjliga slag. Med andra ord jag tipsar om det perfekta presenten till Alla hjärtans dag som står för dörren.

Alla hjärtans dag present tips

Mitt ultimata Alla hjärtans dag present tips är att ge bort en SPA-upplevelse. Jag menar VEM blir inte glad för ett SPA besök? Det är en sån present som funkar på alla oavsett kön eller ålder. Jag ÄLSKAR allt som har med SPA och massage att göra och ger mig själv njutar presenter regelbundet :)

Är man i par så kan man ge bort en SPA-upplevelse för två, det kan bli riktigt romantiskt.

Hos happy-day.se kan ni få upplevelser som att hyra en egen Relaxavdelning och Ekologisk Ansiktsbehandling.

Champagneprovning kan även vara en kul upplevelse att ge bort till vännerna.

Jag tipsar om happy-day.se som är ett företag som specialiserar sig på upplevelser i olika format. De erbjuder upplevelser inom kategorier som Mat & dryck, Sport & livsstil, Kultur & romantik, Hälsa & skönhet mm. Alla kan garanterat hitta en upplevelse som tilltalar hos happy-day.se På deras hemsida finns även smarta presenttips för alla åldrar. ALLA ska kunna få ha kul och få en härlig upplevelse oavsett ålder.

Det bästa av allt är att ni just nu får en rabattkod att använda på alla upplevelser hos happy-day.se Använd bara koden maria25  när ni köper en upplevelse så dras rabatten av.

Mer upplevelser åt folket:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis